Foto: Ritvars Stankevičs
Ceturtdienas, 6. decembra, vakarā Vecrīgas veikaliņā "Reserved" ļoti īpašā pasākumā pulcējās pašmāju modes dāmas un stila gardēži, lai paši pirmie novērtētu zīmola unikālo Jaungada kolekciju, kas tapusi sadarbībā ar britu glancēto žurnālu "Vogue".

Pasākuma viesi tika priecēti ar jaunās svētku kolekcijas "Reserved X Vogue" prezentāciju, pēc kuras apģērbus varēja arī piemērīt un iegādāties savā īpašumā.

Par muzikālo noskaņojumu vakara gaitā rūpējās DJ Rodion Gordina. Tāpat arī modes burziņa apmeklētāji tika cienāti ar uzkodām un atspirdzinošiem dzērieniem.

Ballītes apmeklētāju vidū bija daudzi Rīgas saviesīgās dzīves baudītāji un stila lietpratēji – "Instagram" modele Agnija Grigule, sociālo tīklu zvaigzne Alina Keller, dizainere Dace Bahmane un stiliste Indra Salceviča, dūla Katrīna Puriņa un citi.

"Reserved X Vogue" ir šīs ziemas ballīšu garderobes papildinājums ar īpaši radītiem desmit apģērba gabaliem, kurus caurstrāvo visiem tik zināmā leģendārā Ņujorkas naktskluba "Studio 54" šarms, kas vienā mirklī īpašās kolekcijas valkātāju aizved no saviesīga kokteiļu burziņa līdz deju grīdai, "Delfi Izklaidi" informē zīmola pārstāvji.

Apģērbu līnija ierobežotā daudzumā Latvijā ir pieejama tikai "Reserved" veikalā Kaļķu ielā Rīgā, kā arī zīmola interneta veikalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!