Foto: kadri no video
Video krātuve "YouTube" decembrī ierasti publisko savu aizvadītā gada populārāko video izlasi, un šonedēļ tapis zināms, kas 2018. gadā visvairāk interesējis un piesaistījis ļaudis ne tikai visā pasaulē, bet arī atsevišķos reģionos.

Tā, piemēram, Lielbritānijas desmit populārāko video apkopojuma godpilnajā pirmajā vietā ierindojas sarunu šova "The Late Late Show with James Corden" speciālizlaidums "Carpool Karaoke", kurā pārraides vadītājs Džeimss Kordens viesojas pie leģendārā britu mūziķa Pola Makartnija Liverpūlē. Kopš jūnija sižets noskatīts vairāk nekā 35 miljonus reižu, vēsta raisabiedrība BBC.

Savukārt otrajā vietā ir Lielbritānijas prinča Harija un bijušās amerikāņu aktrises Meganas Mārklas karalisko kāzu tiešraide, kas kopš maija savākusi 33 miljonus skatījumu.

Arī trešajā vietā "YouTube" populārāko video izlasē iekļuvusi britu karaliskā ģimene. Ļaužu simpātijas un sajūsmu izpelnījies komisks klipiņš, kurā radošā apvienība "Bad Lip Reading", lasot no lūpām, piedāvājusi savu asprātīgo versiju par sarunām, kas norisinājušās kapelā Harija un Meganas kāzu dienā.

Ceturtais populārākais šī gada klips ir 13 gadus vecas meitenes uzstāšanās šovā "America's Got Talent", bet piektajā vietā ir "Yanny v Laurel" neprāts, kura ietvaros ļaudis visā pasaulē lauza šķēpus un netika gudri par to, kuru no šiem abiem vārdiem skandē sižetā dzirdamā balss. Tāpat arī topā ir video, kurā divas slavenas "YouTube" zvaigznes paziņo par šķiršanos.

Piedāvājam iepazīties ar visiem desmit populārākajiem šī gada videoklipiem Lielbritānijā.

1. Paul McCartney Carpool Karaoke


2. The Royal Wedding 2018: Prince Harry and Ms. Meghan Markle


3. Royal wedding A Bad Lip Reading


4. Courtney Hadwin America's Got Talent 2018 golden buzzer performance


5. Yanny v Laurel video: Which name do you hear?


6. We broke up by David Dobrick


7. Ariana Grande does Carpool Karaoke


8. Dogs tested to see whether they'd defend their owner during home invasion


9. Marc Spelmann gets the first golden buzzer of 2018 in Britain's Got Talent


10. Musical genre challenge with Ariana Grande


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!