Ceturtdienas, 6. decembra, vakarā kanāla "STV Pirmā!" skatītāji atkal varēs sekot līdzi notikumiem sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz...", un šajā sērijā dalībnieces gaidīs ļoti patīkams pārsteigums – viņas iepazīsies ar šova pirmās sezonas zvaigznēm. Par godu šim notikumam tiks sarīkota vētraina ballīte pirtī.

Tiesa, abu kompāniju iepazīšanās pirmajā brīdī izvērtīsies visnotaļ amizanta. Šīs sezonas projekta dalībnieces būs nupat kā tikušas galā ar visai ekstrēmu ceļojumu pa upi, būs nogurušas un tērpušās atbilstoši piedzīvojumam – gumijas zābakos, treniņbiksēs un vējjakās. Savukārt iepriekšējās sezonas kolēģes būs grezni sapucējušās.

Šis fakts nepaslīdēs garām Unas modrajām acīm: "Izlien ārā no stūra šitās visas kinozvaigznes! Tādi smuki cilvēki, smaržīgi un tā. Bet mēs točna kā bomzenes, kauns man bija."

Tiesa, pēc dušas un pārģērbšanās dāmas būs gatavas sēsties pie viena galda, lai iepazītos un pārrunātu projekta laikā piedzīvoto. Sarunas gaitā atklāsies, ka Lauras dzīve pēc projekta burtiski apmetusi kūleni – sieviete iepazinusies ar pavisam citu cilvēku loku, kas atbalsta viņu ceļā uz pārmaiņām.

Savukārt Laima šobrīd dzīvo un strādā Rīgā, ir kļuvusi sievišķīgāka un nesmādē pat augstpapēžu apavus, bet Inga strādā zupas virtuvē un jau labu laiku vairs nedzīvo patversmē.

Sintija šobrīd apgūst frizieres profesiju un strādā viesnīcā, bet Alla ļāvusies kino mākslai un galvenajā lomā nofilmējusies kādā filmā. "Nu, jā, esmu kino zvaigznīte. Maziņa," gandarījumu neslēps Alla.

Projekta abu sezonu dalībnieces sarīkos jestru ballīti pirtī, un tajā netrūks deju, pikantēriju un arī ļoti atklātu sarunu.

"Man ir prieks, ka meitenes beidzot varēja atpūsties. Tā, ka riktīgi izlādēties. Bija jautri, bija forši, un pamanīju, ka nebija nekādu strīdu. Visi tā kopēji atpūtās," sajūsmu par tikšanos paudīs Laura, kuru skatītāji iepazina pirmajā projekta sezonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!