Foto: Vida Press
Par šķiršanos paziņojusi viena no šī brīža populārākajām hiphopa māksliniecēm pasaulē, amerikāņu repere Cardi B, īstajā vārdā Belkalisa Almanzara. Skatuves māksliniece sociālajos tīklos šonedēļ pavēstījusi, ka izjukusi viņas aptuveni gadu ilgusī laulība ar reperi Offset (Kiari Kendrels Cepuss).

25 gadus vecā mūziķe par šķiršanos paziņojusi video, kas publiskots viņas "Instagram" foto blogā, vēsta raidsabiedrība CNN. Jau vēstīts, ka šī gada jūlijā Cardi B un Offset pasaulē sagaidīja abu pirmdzimto meitiņu Kultūru.

Kā savā paziņojumā norādījusi repere, viņa jau labu laiku mēģina saglābt laulību, tomēr abi ar vīru sapratuši, ka mīlestības dzirksts ir pagaisusi.

"Mēs esam labi draugi un biznesa partneri, viņš vienmēr ir kāds, pie kura man vērsties, lai aprunātos, un mēs viens pret otru izjūtam lielu mīlestību, bet jau labu laiku starp mums kaut kas nestrādā, un neviens pie tā nav vainīgs," vēstījusi repere, piebilstot, ka starp viņu un vīru mainījušās jūtas.

"Mēs vairs neesam kopā. Droši vien būs jāpaiet laikam, līdz izšķirsimies. Bet es vienmēr pret viņu jutīšu lielu mīlestību, jo viņš ir manas meitas tēvs," norādījusi mūziķe.

Abi hiphopa mākslinieki slepenā ceremonijā mājās Atlantā apprecējās pērn septembrī. Šovasar piedzima viņu kopīgā meita.

View this post on Instagram

There you go..peace and love

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on Dec 4, 2018 at 9:49pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!