Foto: F64
Aizvadītajā nedēļā pēc vairāk nekā desmit gadu pārtraukuma ierakstu studijā satikās populāru un tautā iemīļotu televīzijas šovu dalībnieki, lai vienotos kopīgā dziesmā "Prieks kopā būt" par godu kanāla TV3 veidotajai Jaungada koncertprogrammai ar tādu pašu nosaukumu.

Kā vēsta kanāla pārstāvji, Jaungada šovs decembra izskaņā un janvāra sākumā priecēs klausītājus un skatītājus visā Latvijā.

Jaungada šovā "Prieks kopā būt" piedalīsies piecu populārāko TV šovu dalībnieki no projektiem "Dziedi ar zvaigzni", "Dejo ar zvaigzni", "Koru kari", "Izklausies redzēts" un "X Faktors".

Kopdziesmas ierakstā piedalījās Atis Auzāns, Žoržs Siksna, Olga Rajecka, Liene Šomase, Raivis Vidzis, Miervaldis Jenčs, Samanta Tīna, Rihards Lepers un citi, kā arī TV3 Jaungada koncertprogrammas vadītāji un vairāku šovu dalībnieki Iveta Feldmane un Lauris Reiniks.

Koncertsērija startēs 27. decembrī Liepājas Olimpiskajā centrā. Tālāk sekos šovi Jelgavā, Saldū, VEF Kultūras pilī Rīgā, Madonā, Rēzeknē, Siguldā, Cēsīs un Valmierā. Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīze" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!