Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Lai gan Krievijas TV raidījumu vadītāja un dziedātāja Olga Buzova nereti tiek dēvēta par vienu no kaitinošākajām kaimiņzemes slavenībām, viņai netrūkst arī atbalstītāju, un nesen šovbiznesa zvaigznei glaimojošu komplimentu veltījis arī pasaulslavenais krievu modes vēsturnieks un stila pārzinātājs Aleksandrs Vasiļjevs.

Nesenā intervijā izdevumam "Комсомольская правда" cienījamais kungs izteicies, ka Buzova esot modernās Krievijas stila ikona.

Tieši viņa, pēc Vasiļjeva domām, šobrīd vislabāk atspoguļo visas nācijas gaumes izjūtu un aktuālās stila tendences.

"Cilvēkiem viņa patīk. Es nevēlos iegūt ienaidniekus un kritizēt viņas garderobi. Bet tieši Buzova šodien ir mūsu cilvēku gaumes atspoguļojums un viņu stila ikona. Viņa ir tuva un saprotama," intervijā norādījis modes eksperts, piebilstot, ka, lai gan Buzovas stils mēdz būt nedaudz vulgārs, viņa tomēr nepārkāpj robežas.

Tāpat arī Vasiļjevs minējis, ka Buzova ir iedvesmas avots daudzām meitenēm, kuras sapņo par slavu un atpazīstamību. Viņš arī uzteicis Oļas prasmi spodrināt savu popularitāti ar sociālo tīklu starpniecību (Buzovas "Instagram" foto blogam ir vairāk nekā 14,2 miljoni sekotāju).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!