Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Mediju un sabiedrības ievērību izpelnījies skolēnu autobusa šoferis Jagi Bahadurs Katuvals no Nepālas. 35 gadus vecajam vīrietim piemīt ļoti neparasts talants – daba viņu apveltījusi ar tik garu mēli, ka viņš ar to spēj pieskarties savai pierei.

Pats Jagi uzskata, ka viņš ir cilvēks ar pasaulē garāko mēli, vēsta "Caters News Agency". Vīrietis apņēmies savu vārdu kādu dienu arī ierakstīt Ginesa rekordu grāmatā.

Lielu mediju ievērību iemantojuši foto, kuros Jagi nodemonstrējis savu talantu. Viņš ar mēli pieskāries savai pierei, un šī procesa laikā vīrieša apakšlūpa pilnībā nosegusi viņa degunu.

Jagi savā dzimtenē ir kļuvis par vietējā mēroga slavenību. Atpazīstamību vīrietis iemantoja pēc tam, kad kāds viņa draugs sociālajos tīklos padalījās ar video, kurā iemūžināts, kā viņš ar mēli pieskaras pierei.

Tiesa, līdzcilvēki Jagi gan mudinājuši ikdienā pārlieku neaizrauties ar publisku sava talanta izrādīšanu, jo daudziem viņa sejas īpatnības iedveš bailes.

"Bērni man negrib tuvoties, daži pat ir pieslapinājuši bikses," aģentūrai pastāstījis Ginesa rekorda tīkotājs.

Tāpat arī vīrietis piebildis, ka viņš labprāt piedalītos kādā šausmu filmā, jo viņam nebūtu nepieciešama bieza grima kārta, lai viņš izskatītos baisi.

Savukārt kāds vīrieša draugs norādījis, ka triku iespējams paveikt, jo Jagi mutē esot tikai viens vienīgs zobs. "Viņa talants ir dīvains, bet tajā pašā laikā arī apbrīnojams," piebildis Jagi draugs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!