Foto: Kadri no video

Novembrī tika atzīmēta Latvijas valsts proklamēšanas simtā gadadiena, un svētku noskaņās kļuvām par lieciniekiem arī dažādiem visnotaļ absurdiem zīmīgās jubilejas godināšanas veidiem, kas veicinājuši pateicīgu augsni asprātīgiem jociņiem. Savu versiju par to, kā pienācīgi godināt valsts simtgadi, visbeidzot piedāvājis arī pašmāju šovbiznesa kolorītais personāžs Rojs Rodžers – viņš izmēģinājis 100 dažādas frizūras.

Jau vēstīts, ka pašmāju uzņēmēji Latvijas apaļās jubilejas gadā par izdomas trūkumu nevarēja sūdzēties – nācija tika iepriecināta ar simtgades zāģi, sīpoliem, tomātu mērci, saldējumu, biezpiena sieriņiem un citām precēm.

Daudzie simtgades produkti pamatīgi uzjautrināja arī Roju Rodžeru, kurš valsts svētku gaidās sociālajos tīklos zobojās par uzņēmēju radošajām izpausmēm un aicināja savus atbalstītājus iesūtīt smieklīgākos simtgades darinājumus.

Aizvadītās nedēļas izskaņā ekstravagantais puisis piedāvājis arī savu versiju Latvijas simtgades godināšanai. Rodžers izmēģinājis 100 dažādas frizūras, un viņa veikums sajūsminājis daudzus.

Krāšņais pārvērtību process iemūžināts video, un sižets vietnē "YouTube" dažās dienās noskatīts jau vairāk nekā 15 tūkstošus reižu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!