Foto: Facebook.com/sanda.marija
Svētdien, 2. decembrī, tika atzīmēta Pirmā advente, un svētku gaisotne bija pārņēmusi arī sociālos tīklus, kur ļaudis steidza atrādīt savus pašu veidotos vainadziņus. Īpaši lielu soctīklotāju sajūsmu izpelnījies Madonas slimnīcas personāla radītais svētku dekors.

Simtiem patīk vietnē "Facebook" nepilnas diennakts laikā iemantojis foto, ar kuru padalījusies Madonas slimnīcā strādājošā Sanda. Viņa plašākai sabiedrībai atrādījusi vainadziņu, kas darināts no vates un izrotāts ar tabletēm, ķirurģiskajiem instrumentiem, cimdiem un citu ārstu darba atribūtiku.

"Pirmās adventes sagaidīšana darbiņā," foto aprakstā norādījusi sieviete, un foto zibenīgi izpelnījies desmitiem komentāru.

Tāpat arī ļaudis ar asprātīgā vainadziņa bildi aktīvi dalījušies, un dekors kļuvis par vietējā mēroga sociālo tīklu sensāciju.

Kā komentāros norādījusi bildes autore, vainadziņš bijis komandas darbs – tā veidošanā iesaistījies slimnīcas dežūrējošais personāls.

Atgādinām, ka, turpinot tradīciju, arī šogad "Delfi Aculiecinieks" aicina lasītājus iesūtīt savus pašdarinātos adventes vainagus vai svētku dekorus. Tos iespējams apskatīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!