Foto: Privātais arhīvs

Vien no pamanāmākajiem pāriem pašmāju televīzijā – kanāla LNT personības Rūta un Kaspars Dvinski – ir otrā bērniņa gaidībās, un aizvadītās nedēļas izskaņā abi vienlaicīgi ar saviem atbalstītājiem uzzinājuši vēl nedzimušā mazulīša dzimumu – viņiem būs dēliņš.

Sekojot mūsdienu aktuālajām tendencēm, Dvinski mazuļa dzimumu uzzinājuši, pārdurot melnu balonu. Kad tas pārsprādzis, gaisā uzvirmojis zils konfeti lietus.

Rūta, kā zināms, ļoti aktīvi savas gaitas dokumentē virtuālajā vidē, un arī šis notikums "Instagram" tīklā iemūžināts gan video, gan bildēs.

Jau vēstīts, ka Rūta un Kaspars jau ir vecāki meitai Grietai, kura piedzima pērn augustā. Savukārt pāra dēliņam pasaulē jānāk nākamgad maijā.

Kaspars un Rūta savulaik iepazinās televīzijā, un 2016. gada vasarā dienesta romāns vainagojās ar kāzām. Abi nereti tiek dēvēti par vienu no skaistākajiem un saticīgākajiem pāriem pašmāju televīzijā.

Rūtu plašāka sabiedrība savulaik iepazina kā vienu no "LNT Brokastu" reportierēm. Savukārt Kaspars uzmirdzēja kā sporta ziņu moderators un nu redzams arī rīta raidījumā "900 sekundes".

View this post on Instagram

Decembris atnācis ar skaistām ziņām! Mēs BEIDZOT zinām ko gaidām! 👶🏼vai👧🏼

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on Dec 1, 2018 at 5:23am PST

View this post on Instagram

Man jums jāatzīstas - es nebiju mamma, kura sapņo par ‘meita+dēls’ komplektiņu. Pavisam godīgi, mani biedēja (un vēl aizvien mazliet baida) dēla audzināšana. Man vienkārši šķiet, ka ir jābūt īpašām mammas kvalitātēm, lai izaudzinātu krietnu vīru un, iespējams, man tādas ļoti jāmācās. Saprotiet, ko es gribu pateikt?! Es labprāt būtu turpinājusi dzīvi kuplā meiteņu pulciņā, jo kaut kādā ziņā tas būtu MAN vieglāk. BET jau brīdī, kad ieraudzīju zilus konfetī izsprāgstam no balona, manas domas un šaubas apmeta kūleni, pagriezās par 180 grādiem un es nevarētu būt vēl priecīgāka par mazo puisēnu!!! Mazo mīļo cilvēk, es darīšu visu, lai Tu būtu krietns vīrs 💙 📸: @ginta.ziverte

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on Dec 1, 2018 at 9:14am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!