Foto: Publicitātes foto

Ziemassvētku gaidās daudzi pašmāju mūziķi klausītājiem sarūpējuši jaunus skaņdarbus, un arī dziedātājs Miks Dukurs iepriecinājis ar svētku kompozīciju "Ja snieg".

Dukura jaunā dziesma "YouTube" publiskota piektdien, 30. novembrī. Kā atklāj mūziķis, viņaprāt, visskaistākais ir tieši svētku gaidīšanas laiks, kad katra Advente tiek atzīmēta ar svecītes aizdegšanu vainagā, tiek ceptas piparkūkas, pavadīts laiks ar ģimeni un draugiem un tiek skatītas Ziemassvētku filmas.

Dziedātājs uzsver, ka mūsdienu straujajā dzīves tempā cilvēkiem vajadzētu mazliet apstāties, vairāk izrādīt prieku un novērtēt tieši mazos dzīves sīkumus, piemēram, pirmā sniega parādīšanos – sevišķi šajā pirmssvētku laikā vairāk laika veltīt ģimeniskām aktivitātēm, Ziemassvētku dāvanas gatavot pašiem, netērējot lielas naudas summas, un vienkārši priecāties.

Sagaidot decembri, Miks aicina noklausīties viņa jauno dziesmu "Ja snieg", doties ārā, priecāties par ziemīgo laiku un cerēt, ka tāds tas paliks līdz pat Ziemassvētkiem.

Dziesmas liriku video tapšanā izmantoti mājas arhīva kadri, un nākamnedēļ kompozīcija būs pieejama arī populārākajos staumēšanas servisos.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!