Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma, dīdžejmeitene un miljonu mantiniece Parisa Hiltone šoruden bija plānojusi apprecēties ar mīļoto vīrieti, amerikāņu aktieri Krisu Zilku. Tagad tapis zināms, ka šai savienībai tomēr nebūs lemts "ilgi un laimīgi līdz mūža galam" scenārijs – kāzas ir atceltas un pāris pārtraucis attiecības.

Jau vēstīts, ka 37 gadus vecā Parisa un par viņu četrus gadus jaunākais Kriss sāka satikties pērnā gada sākumā. Mīlnieki saderinājās Aspenā, kur abi gadu mijā bija devušies slēpot. Aktieris savas izredzētās priekšā uz viena ceļa nometās, atrodoties uz kalna, un pasniedza viņai divus miljonus vērtu gredzenu ar iespaidīgu briljantu.

Vēlāk Parisa presei klāstīja, ka kāzas būs šoruden, bet pirms dažām nedēļām tabloīdus pāršalca ziņas, ka miljonu mantiniece un aktieris izšķīrušies. Tagad to apstiprinājusi arī pati Hiltone, nesenā intervijā vaļsirdīgi izklāstot, kāpēc pieņemts lēmums atcelt precības.

"Kad es iemīlos, tas notiek strauji un spēcīgi. Un šī romantika bija viesulis. Es vienmēr esmu bijusi apsēsta ar "Disneja" un mīlas stāstiem, un man šķita, ka tās būs manas laimīgās beigas, bet pēc laika aptvēru, ka tas nebija pareizs lēmums," raidsabiedrība CNN citējusi Parisas teikto sarunu šovā "TheTalk".

Tāpat arī viņa piebildusi, ka savam bijušajam līgavainim novēl visu to labāko un joprojām cer, ka kādu dienu viņa tomēr apprecēsies un radīs bērnus. "Bet tagad es esmu koncentrējusies uz savu darbu un karjeru," sacījusi Hiltone.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!