Foto: Privātais arhīvs

Pašas savu biznesu uzsākušas divas populārākās un nopelniem bagātākās latviešu modeles Ginta Lapiņa un Karlīna Caune. Viņas nodibinājušas savu modeļu aģentūru, kurai dots nosaukums "Ase Model Management".

Abas latviešu daiļavas, kuras starptautiskajā modes industrijā guvušas labus panākumus un sadarbojušās ar daudziem cienījamiem dizaineriem, par jauno biznesu paziņojušas sociālajos tīklos.

"Mums abām bija daudz jautājumu, kad pirms vairākiem gadiem sākām savu ceļu trakajā modes pasaulē. Tagad mēs zinām atbildes un vēlamies ar tām dalīties ar citām jaunām meitenēm (un viņu vecākiem!), kas sapņo par modeles karjeru," publiski paziņojušas Lapiņa un Caune.

SIA "ASE Model Management" reģistrēts šī gada 11. septembrī, liecina "Firmas.lv" pieejamā informācija.

Jau vēstīts, ka Caune 2010. gadā kļuva par starptautiskā konkursa "Supermodel of the World" uzvarētāju, balvā iegūstot līgumu ar prestižāko modeļu aģentūru pasaulē "Ford Models". Kopš tā laika viņai izdevies izveidot ļoti veiksmīgu karjeru. Pēdējos gados gan viņa pievērsusies ģimenes dzīvei, un pērn modele pasaulē laida meitiņu.

Savukārt Lapiņa starptautiskajā modes tirgū debitēja 2008. gada pavasarī, piedaloties Ņujorkas modes nedēļā. Par īstu sensāciju modes pasaulē viņa kļuva divus gadus vēlāk, piedaloties prestižajās Milānas, Parīzes, Londonas un citu pilsētu modes skatēs.

Lapiņa sadarbojusies ar pasaulē zināmiem dizaineriem un modes namiem, pozējusi reklāmu fotosesijās un modes žurnālos un arī kļuvusi par pirmo latviešu modeli, kura iekļuvusi pasaulē vislabāk apmaksāto modeļu sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!