Foto: Privātais arhīvs
Latvijā beidzot sākusies īsta ziema, un tas manāms ne tikai dabā, bet arī virtuālajā vidē – teju ikviens sevi cienošs sociālo tīklu lietotājs par savu pienākumu uzskata citiem atskaitīties par acīmredzamo faktu, ka uzsnidzis sniegs.

Arī sabiedrībā zināmi ļaudis, kuri aktīvi dokumentē savas gaitas "Instagram", nav izņēmums, un pēdējās dienās kupls pulciņš populāru latviešu savus sekotājus iepriecinājuši ar sniegotiem un īsteni ziemīgiem kadriem.

Sniegotas ainiņas dabā, apsarmojuši koki un svētku rotājumi – šie ir tikai daži no populārākajiem scenārijiem, kas iemūžināti ļaužu publiskotajos foto.

Savukārt daži dalījušies ar krietni vien praktiskākām ainiņām. Tā, piemēram, dziedātāja Liene Šomase jau ķērusies klāt sniega šķipelēšanai, un arī šo nodarbi viņa atrādījusi faniem.

View this post on Instagram

Ziemas prieki ir sākušies. #čaklābitīte #lienešomase #singer🎤 #latvija100 #lovemycountry #lovemyjob❤️

A post shared by Liene (@liene_somase) on Nov 27, 2018 at 11:12am PST

View this post on Instagram

Pirmais sniegs!

A post shared by Olga Rajecka (@rajecka) on Nov 27, 2018 at 9:22am PST

View this post on Instagram

grown up princess elsa

A post shared by aguccifox (@agnijagrigule) on Nov 27, 2018 at 3:58am PST

View this post on Instagram

Pirmais sniegs. Nezinu kāpēc, taču mani tas vienmēr skumdina. Vai tā ir nostaļģija pēc bērnības bezrupīgā Ziemassvētku gaidīšanas prieka? Prieks ir saglabājies, taču bez pieaugušo rūpēm neiztikt! Labi, ka kājas ir siltumā kopā ar @eccoshoes First snow. I don't know why, but I'm always saddened by it. Is it nostalgia after childhood's care-free Christmas-waiting joy? Joy has remained, but with lot of worries of adults! But the main thing is to keep your feet in warm with @eccoshoes #esizvēlosecco #ecco #eccoshoes #InNaturalMotionSince1963 #loveeccoshoes #first #firstsnow #snowtime #nostalgia #adult #waitingforchristmas #waitingformiracle #miracletime #sentimental #misschildhood #wintertime #winter #winterboots #gortexboots #faceofecco2018 #samantatina #lovemyjob #lovemylife

A post shared by Samanta Tīna (@samantatina) on Nov 24, 2018 at 9:26am PST

View this post on Instagram

Šodien līdzīgi! ❄ #throwback #winter #sisters #HappyUlula #love #morningvibes

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on Nov 28, 2018 at 10:31pm PST

View this post on Instagram

Baltā brīvība ! #hotelderome

A post shared by Andris Bulis (@bulis23) on Nov 26, 2018 at 7:52pm PST

View this post on Instagram

Bildes veltītas visiem tiem "nabadziņiem", kuriem nav mājās loga un viņi nezin, ka āra ir sniegs 😱❄️

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on Nov 28, 2018 at 4:17am PST

View this post on Instagram

Ziemas prieki Mežaparkā! Tiklīdz būs stabils sals – Mežaparka Lielajā estrādē varēs šļūkt ar piepūšamajām kamerām. Katrs varēs izvēlēties vienu no 4 šļūkšanas joslām – atkarībā no sagatavotības līmeņa. Un, protams, būs arī pacēlāji. Sniegs nogāzē tiks veidots mākslīgi. ❄️ Kad beigsies būvdarbi, Mežaparka Lielajā estrādē plānots ierīkot pilnvērtīgu slidotavu, slēpošanas trasi slēpošanai no kalna, kā arī distanču slēpošanas trasi. Jau šosezon teritorijā darbosies kioski, kuros varēs nopirkt siltu dzērienu un uzkodas, tāpēc gaidām decembra salu un dodamies uz Mežaparku atpūsties – kalns ar mākslīgo sniegu darbosies līdz pat martam! :) Зимние развлечения в Межапарке! Как только будет стабильный мороз - на Большой эстраде в Межапарке можно будет кататься на надувных камерах. Каждый сможет выбрать один из 4 спусков – в зависимости от уровня подготовки. И, конечно, будут установлены подъёмники, а снег на возвышенности будет создан искусственно. ❄️ После окончания строительных работ Большой эстрады в Межапарке планируется обустроить полноценный каток, лыжную трассу и лыжный спуск. Уже в этом сезоне на территории будут работать киоски, где можно купить теплый напиток и перекусить, поэтому ждём декабрьские морозы и отправляемся в Межапарк отдыхать – горка с искусственным снегом будет работать до марта! :)

A post shared by Nils Ušakovs - Нил Ушаков (@nilsusakovs) on Nov 28, 2018 at 1:04am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!