Foto: instagram.com/davidbeckham

Reizēm atliek vien nobrīnīties par to, ko cilvēki spēj saskatīt šķietami nevainīgās lietās, un šonedēļ plašas diskusijas izraisījis britu bijušais futbolists Deivids Bekhems – daudzus satraucis foto, kurā viņš savai septiņus gadus vecajai meitiņai Hārperei sniedz buču.

Bekhems, kurš nereti tiek dēvēts par vienu no ģimeniskākajiem populārajiem sportistiem, "Instagram" tīklā savus sekotājus šonedēļ iepriecinājis ar sirsnīgu foto, kurā viņš meitai Hārperei uz lūpām sniedz buču. Kā vēsta raidsabiedrība BBC, momentuzņēmums izpelnījies pretrunīgu vērtējumu.

Kamēr daļa Bekhema fanu jūsmojuši par viņa siltajām un mīļajām attiecībām ar meitiņu, citi pauduši sašutumi un nosodījuši sportista rīcību.

Pulciņš satrauktu komentētāju tēva un meitas sabučošanos uz lūpām dēvējuši par nepieņemamu un pat pretīgu.

"Kāpēc gan tu bučo savu meitu uz lūpām? Tas ir pretīgi. Ļoti dīvaini," raidsabiedrība citējusi kādu satrauktu viedokļa izklāstītāju, kura uzskatam atbalstu pauduši arī daudzi citi komentētāji.

Kā vēsta ārzemju mediji, foto negaidīti izraisījis plašu rezonansi, un bildes analizēšanai klāt ķēries arī pretrunīgi vērtētais britu TV raidījumu vadītās Pīrss Morgans, kurš raidījuma "Good Morning" ēterā Bekhema buču meitai nodēvējis par biedējošu un dīvainu.

Tiesa, daudzi arī nostājušies Bekhema pusē un pauduši nožēlu par "ar slimu fantāziju apsēstiem nelabvēļiem", kas pavisam nevainīgā fotogrāfija pamānījušies saskatīt kaut ko nepiedienīgu.

View this post on Instagram

Christmas is coming 🎅🏼 Let’s go skate ♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Nov 26, 2018 at 1:35pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!