Foto: DELFI

Pirmdien, 26. novembrī, tika izziņoti tie mākslinieki un muzikālās apvienības, kas pārvarējušas Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa "Supernova" pirmo atlases kārtu. Starp censoņiem, kas tīko Latviju nākamgad pārstāvēt "Eirovīzijā", ir arī dziedātājs Markus Riva, kurš savas neatlaidības dēļ nereti tiek dēvēts par "Supernovas" veterānu.

Tiem, kuri cītīgi seko līdzi "Eirovīzijas" kaislībām, nebūs jāatgādina, ka Riva konkursā "Supernova" ik gadu ir piedalījies jau kopš tā pirmsākumiem. Šī ir jau piektā reize, kad viņš izmēģina spēkus LTV veidotajā projektā.

Arī pirms "Supernovas" Riva regulāri piedalījās "Eirovīzijas" nacionālajās atlasēs, tomēr līdz lielajai skatuvei viņam šo gadu gaitā tā arī nekad nav izdevies nokļūt, un tas veicinājis labu augsni dažādiem jociņiem par mūziķa neatlaidību un centieniem.

Šogad Riva konkursā startē ar dziesmu "You Make Me So Crazy", kas vietnē "YouTube" kopš publicēšanas šīs nedēļas sākumā jau izpelnījusies prāvu komentāru birumu gan no pašmāju "Eirovīzijas" faniem, gan ārzemniekiem.

Tāpat arī Rivas spītību ļaudis apsprieduši "Eirovīzijas" fanu blogā "Wiwibloggs" un "Twitter" tīklā, kur kāds asprātis pat norādījis – "ja jau Gobzems tika pie valdības veidošanas, tad sapņi piepildās un Markus Riva šogad tiks uz "Eirovīziju"".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!