Foto: Publicitātes foto
Jau nākamnedēļ sāksies Guntara Rača un grupas "Saldās sejas" koncertu sērija "Reiz Ziemassvētkos...", un tās gaidās plašākas sabiedrības novērtējumam sniegta jauna dziesma ar tādu pašu nosaukumu – "Reiz Ziemassvētkos...".

Lai klausītājus jau laicīgi iepazīstinātu ar gaidāmo pasākumu noskaņojumu, visi koncertsērijā iesaistītie mūziķi ir vienojušies kopīgā turnejas tituldziesmā "Reiz Ziemassvētkos...", kuru veidojuši Račs un Tomass Kleins, bet producējis Gints Stankevičs.

Svētku kompozīcijā "Saldajām sejām" pievienojušies mūziķi Lauris Reiniks, Ivo Fomins, Normunds Rutulis, bērnu popgrupa "Dzeguzīte" un Katrīna Bindere. Savukārt mūzikas video veidojis Kaspars Dvinskis jeb DJ Dween.

Turneja 3. decembrī sāksies ar koncertu VEF Kultūras pilī, un Rīgas koncerta īpašie visi būs Rīgas Valsts vācu ģimnāzijas jauktais koris "Skulda" diriģentes Ievas Mezītes vadībā.

Svētku koncerti gaidāmi arī Liepājā, Valmierā, Ventspilī, Cēsīs, Rēzeknē, Tukumā un Siguldā, "Delfi Izklaidi" informē pasākuma rīkotāji.

Koncertos skanēs pazīstamu latviešu autoru dziesmas ar Guntara Rača vārdiem un tajos varēs dzirdēt gan neparastus duetus, gan dziesmu interpretācijas. Koncertu laikā Račs klausītājus iepazīstinās arī ar savu jaunāko dzejoļu un dziesmu vārdu grāmatu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!