Foto: Toms Norde

Svētdienas, 25. novembra vakarā vienu no spilgtākajiem priekšnesumiem šovā "X Faktors" bija sarūpējusi meiteņu grupa "Radio trio". Muzikālā apvienība piecēla kājās žūriju un izpelnījās skaļas publikas ovācijas, izpildot mūziķa Prinsa leģendāro balādi "Purple Rain".

Kad meitenes kāpa uz skatuves, vairāki "dīvāna eksperti" sociālajos tīklos pauda bažas, vai meiteņu trio spēs iznest spēcīgo dziesmu. Virtuālo komentētāju viedokļi par priekšnesumu dalījās, savukārt žūrijas pārstāvji skaņdarba izskaņā piecēlās kājās un aplaudēja.

Intars Busulis, Aija Auškāpa un Reinis Sējāns vienprātīgi sprieda, ka grupas sniegums bijis izcils un līdz katrai sīkākajai niansei pārdomāts. "Prinss noteikti ar jums lepotos," komplimentu meitenēm veltīja Busulis.

Vēlāk grupa vēlreiz kāpa uz skatuves un izpildīja Imanta Kalniņa kompozīciju "Viņi dejoja vienu vasaru". Arī šim priekšnesumam žūrija veltīja atzinīgus vārdus.

Tiesa, lai gan žūrija meitenes slavēja, skatītāji par trio bija balsojuši kūtri, un muzikālajai apvienībai šī iemesla dēļ nācās kāpt uz skatuves arī trešo reizi, lai izpildītu glābējdziesmu, kas šoreiz viņas izglāba no došanās mājās. Auškāpa lēma, ka no cīņas izstāsies Roberts Memmēns.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!