Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Daudzi par savas dzīves augstāko mērķi izvirzījuši iekļūšanu Ginesa rekordu grāmatā, un cilvēki šī sapņa dēļ nereti ir gatavi darīt pavisam ērmīgas lietas. Tā, piemēram, 35 gadus vecā Jeļena Šiļenkova no Krievijas jau vairākus gadus nav griezusi nagus.

Lai gan līdz iekļūšanai Ginesa rekordu grāmatā Jeļenai, kura dzīvo Sanktpēterburgā, vēl tāls ceļš ejams, viņai izdevies pārspēt visus savā dzimtenē un kļūt par Krievijas garāko nagu īpašnieci, vēsta "Caters News" aģentūra.

Jeļenas abu roku nagu kopējais garums ir 110 centimetri, kas nozīmē, ka viena naga garums vidēji ir 11 centimetri. Sievietes vārds šoruden ierakstīts oficiālajā Krievijas rekordu grāmatā, un viņa arī par to saņēmusi sertifikātu.

Rekordiste savus nagus nav griezusi jau aptuveni četrus gadus, un pa šo laiku viņa arī iemanījusies veikli tikt galā ar dažādiem ikdienišķiem darbiņiem – gatavošanu, trauku mazgāšanu, sportošanu, krāsošanos un citiem.

Kā intervijās uzsvērusi Jeļena, viņa savus nagus nekā īpaši nav kopusi un lolojusi – sieviete gluži vienkārši ļāvusi tiem brīvu vaļu.

Tāpat arī Jeļena pastāstījusi, ka ceļš uz rekorda uzsākšanu bijis diezgan nejaušs solis. Sākumā tās bijušas derības draugu lokā, bet vēlāk sieviete iegājusi azartā un vēlējusies redzēt, cik gari izaugs viņas nagi.

Ikdienā Jeļena nodarbojas ar blogošanu un vlogošanu un atskaitās faniem par to, kā viņa sadzīvo ar gariem nagiem, un sievietei sociālajos tīklos izdevies sapulcēt visai prāvu fanu pulciņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!