Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Šoruden skaļu skandālu izraisījusi dziedātāja, modele un dīdžejmeitene Liene Ušakova, kura pirms aptuveni divām nedēļām "Facebook" nāca klajā ar stāstu par donžuānu Ronaldu, kurš viņai melojis un nekrietni izmantojis viņas uzticību. Vēlāk ar līdzīgiem bēdu stāstiem dalījās arī citas sievietes, un šonedēļ Liene atklājusi, ka viņa jau konsultējusies ar juristu.

Jau vēstīts, ka Ronalds Alpe, kurš ir precējies divu bērnu tēvs, jau gadiem ilgi izmanto shēmu, kā apkrāpt sievietes. Vairumā gadījumu slēpjoties ar neīsta vārda, viņš dāmām sasola zelta kalnus un nereti arī aizņemas naudu. Pēc tam, kad Liene donžuānu publiski atmaskoja, prāvs pulciņš sieviešu izklāstīja līdzīgus stāstus.

Atklājās, ka Ronalds vairāku gadu garumā melojis, shēmojis un izmantojis sieviešu uzticību, lai gūtu sev labumu. Kāda no viņa pieviltajām meitenēm, kura vēlējās saglabāt anonimitāti, atklāja, ka viņa no vīrieša gaida bērnu un šobrīd ir astotajā grūtniecības mēnesī. Jāpiebilst, ka arī Ronalda sieva Monta šobrīd ir gaidībās.

Šīs nedēļas sākumā Alpe, kura tēvs ir luterāņu bīskaps, pašmāju presei klāstīja, ka Liene meklējot lētu slavu un sagrozot faktus, un šie vārdi ļoti nokaitināja Ušakovu. Viņa nāca klajā ar telefonsarunu ierakstiem, lai apliecinātu savu vārdu patiesumu.

Tāpat arī Liene šonedēļ atklāja jaunus faktus par attiecībām ar Ronaldu, kurš attiecībās ar viņu bija uzdevies par Daumantu, un paziņoja, ka viņa ir konsultējusies ar juristu.

"[..] Tu labi zini, ka esmu runājusi ar katru tevis pievilto sievieti," vēstījusi Liene, piebilstot, ka noteikti ir vēl daudzas cietušās, kuras palaidušas garām viņas "Facebook" ierakstu, kurā vīrietis tiek atmaskots.

"[..] Vairāk kā puse no šīm dāmām ir gatavas liecināt par naudas atmazgāšanas darījumiem, izkrāptiem naudas līdzekļiem, morālu terorizēšanu, draudiem no tavas puses. Neesmu vienīgā, kuras īpašumā ir visas sarakstes, video un zvani, un diezin vai tu filtrē, ko runā, jo tu jau sen esi sapinies pats savos stāstos! Šoreiz pierādījumu ir vairāk, nekā vajag. Daudz mazmazītiņu lietiņu veido vienu lielu. Tu domā, ka esi tik gudrs? Mēs, meitenes, arī neesam zemē metamas. Visas kopā esam stiprākas, nekā tu domā. Un, kā teica mans brīnišķīgais jurists: "Visas kārtis ir jūsu rokās, meitenes. Puisim nav paveicies!"," atklājusi Liene.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!