Ceturtdienas, 22. novembra, vakarā kanāla "STV Pirmā!" skatītāju vērtējumam tiks nodota sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." jaunākā sērija. Šoreiz šova dalībnieces sagaidīs īpaši patīkams pārsteigums – viņas piedalīsies modes skatē.

Vairākas projekta dalībnieces jau izbalsotas, savukārt palikušās turpina ceļu uz labāku un jēgpilnāku dzīvi. Meitenēm šonedēļ būs sagatavots arī ļoti īpašs pārbaudījums – viņām būs jādemonstrē tērpi. Pareizo kleitu katrai dāmai izraudzīties palīdzēts modes māksliniece Šeila un stila etiķetes pārzinātājs Deniss Ševeļovs.

Vissarežģītāk ar kleitas meklējumiem klāsies Alīnai. Apaļīgo formu dēļ viņa pat būs gatava vilkt mugurā kartupeļu maisu un pārdzīvos, ka viņas auguma aprisēm piemērotu kleitu atrast nav viegli. Tiesa, paļaujoties uz Šeilas intuīciju, sieviete drīz vien tiks pie eleganti sarkanas vakarkleitas.

Tāpat arī sievišķīgais pārbaudījums rūpes sagādās Monikai, kura nebūs ar mieru vilkt kleitu. Turklāt, sieviete izbrāķēs Denisa gaumi un nebūs mierā ar to, ka stilists viņu vēlas tērpt meitenīgi rozā drēbēs. Viņa palīdzību meklēs pie Šeilas, un modes māksliniece vīrišķīgajai dāmai ātri vien atradīs elegantu bikškostīmu, kas priecēs ne tikai Monikas sirdi, bet izraisīs sajūsmu arī pārējās kolēģēs.

Šova dalībnieču modes skati būs sanākušas vērot dažādas sabiedrībā zināmas personības – aktrise un rotu dizainere Agnese Zeltiņa, multimākslinieks Kašers, uzņēmēja Kristīne Lindenblate un citi. Meitenes burtiski trīcēs no uztraukuma, bet Una pat izplūdīs asarās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!