Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Dziedātāja un dīdžejmeitene Liene Ušakova nesen atmaskoja afēristu Ronaldu, kurš, lai gan ir precējies divu bērnu tēvs, iesaistījies intīmās attiecībās ar daudzām citām sievietēm. Donžuāns, slēpjoties aiz vārda Daumants, ap pirkstu bija aptinis arī Lieni un nekrietni izmantojis viņas uzticību. Šonedēļ drosmīgā sieviete gaismā cēlusi jaunus faktus par krāpnieka izdarībām.

Jau vēstīts, ka Liene šovasar iemīlējās viltvārdī, kurš viņu cītīgi aplidoja un lenca, pierunājot pilnas ausis ar saldiem vārdiem. Beigās gan atklājās, ka Ronalds Alpe ir melis, kurš slēpies aiz neīsta vārda. Dīdžejmeitene noskaidroja, ka viņas mīļotais ir precējies ar pašmāju šovā "Latvijas princese" savulaik iepazīto Montu Zuki (tagad – Monta Alpe), kura šobrīd ir trešā bērna gaidībās.

Pēc tam, kad Liene nāca klajā ar paziņojumu par Ronalda afērām, arī simtiem citu sieviešu sazinājās ar Ušakovu un atzinās, ka precētais donžuāns viņas savaldzinājis, izmantojis un pievīlis. Turklāt, kā liecina Lienes jaunākais ieraksts "Facebook", viena no meitenēm, kura vēlējusies palikt anonīma, gaida Ronalda bērnu un šobrīd ir jau astotajā grūtniecības mēnesī.

Pats stāsta vaininieks pašmāju presē šonedēļ taisnojās, ka pagātnē esot kļūdījies, tomēr arī Liene neesot balta un pūkaina. Ronalds apgalvoja, ka daiļava meklējot lētu slavu. Šie vārdi pamatīgi nokaitinājuši Ušakovu, un viņa virtuālajā vidē nākusi klajā ar telefonsarunu ierakstiem, kuros dzirdams, kā afērists viņai stāsta kārtējos melus, lūdzas, lai viņa izdzēš savu ierakstu "Facebook", pat piesolot naudu, un visādi citādi cenšas pierunāt sievietei pilnas ausis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!