Foto: Publicitātes foto
Nedēļas izskaņā TV3 raidījuma "SuperBingo" skatītāji iepazīsies ar jaunu TV "seju" – līdzšinējiem pārraides vadītājiem Armandam Simosonam un Ligitai Miezītei pievienosies 22 gadus jaunā Nora Legzdiņa.

Noras debija raidījumā būs svētdien, 18. novembrī. Kā "Delfi Izklaidi" informē TV spēles producenti, jaunā vadītāja stāsies Kristas Peseckas, kura pieņēmusi jaunus izaicinājumus un dosies studēt uz Dāniju, vietā.

Jaunā šova vadītāja Nora šobrīd studē Latvijas Universitātes Biznesa, ekonomikas un vadības fakultātes ceturtajā kursā, kur apgūst starptautiskās ekonomiskās attiecības.

Norai ir pieredze pasākumu vadīšanā un arī darbs televīzijā viņai nav svešs – viņa kā redaktors un sižetu autors strādā LNT raidījumā "Dzīvīte brīvdienās". Tāpat arī jaunā sieviete kopā ar režisoru un operatoru Mārci Šēneru veidojusi dažādus mūzikas video.

"Ligita un Armands ir lieli sava darba lietpratēji, un jau pašlaik jūtu, ka varu ļoti daudz no viņiem mācīties. Un arī būs jāmācās – latiņa ir uzlikta augsta! Līdz šim viņu cilvēciskums un atsaucība ir radījusi lielu komandas sajūtu, un esmu pārliecināta, ka saņemšu atbalstu ikvienā situācijā," savus jaunos kolēģus slavē Nora.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!