Populārais aktieris Intars Rešetins raidījumu cikla "Sapnis par Eiropu" ietvaros turpina viesoties pie veiksmīgiem un slaveniem latviešiem dažādās Eiropas pilsētās, un šīs nedēļas raidījumā, kas kanālā 360 TV būs skatāms sestdien, 17. novembrī, viņš Milānā ciemosies pie modeles un skaistumkopšanas salona īpašnieces Elīnas Straumes.

Elīna savulaik bija precējusies ar mūziķi un dzejnieku Andri Kiviču. Abu laulībai gan nebija lemts ilgs mūžs, un pāra kopdzīve beidzās ar skaļu šķiršanās skandālu, kura neglaimojošās detaļas tika plaši atspoguļotas pašmāju presē.

Nu Elīnas dzīve ir nokārtojusies. Modele jau divarpus gadus dzīvo Milānā, atkal ir iemīlējusies un jau pošas kāzām. Simpātiskās sievietes līgavainis ir 45 gadus vecais itāļu fotogrāfs Pjetro Lučerni.

Raidījumā atklāsies, ka Elīnas mīļotais ir ne tikai modes fotogrāfs, kurš sadarbojies ar daudziem slaveniem zīmoliem, bet arī atzīts žurnāla "Playboy" kailfoto meistars.

Elīna pirmoreiz Milānā viesojusies 16 gadu vecumā, lai strādātu par modeli. Vēlāk viņa atgriezusies Latvijā, bet Pjetro viņu uzrunājis aptuveni desmit gadus pēc abu pirmās tikšanās.

Nesen Pjetri mīļotajai pasniedzis saderināšanās gredzenu. Bildinājums izskanējis Ņujorkā vietā, no kurienes fotogrāfs Elīnai pirmoreiz piezvanījis pirms daudziem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!