Foto: Itar-Tass/Scanpix

Krievijas humorists Maksims Galkins un skatuves māksliniece Alla Pugačova ir viens no populārākajiem un arī apspriestākajiem kaimiņzemes šovbiznesa pāriem. Nelabvēļi daudzus gadus trinuši mēles par šīm attiecībām, bet abu stiprā mīlestība allaž stāvējusi pāri visām intrigām.

Allas un Maksima attiecības aizsākās pirms aptuveni 17 gadiem, bet pāris oficiāli savu savienību noformēja 2011. gada decembrī. Savukārt pērn novembrī vīrs un sieva salaulājās arī baznīcā.

Intervijā Krievijas kino un teātra aktierim Oļegam Meņšikovam Pugačova šovasar klāstīja, ka Maksims ir viņas mūža mīlestība. Māksliniece, kuras pagātnē ir četras šķirtas laulības, apgalvoja, ka kopā ar Galkinu pirmo reizi laulības dzīvē beidzot jūtas patiesi laimīga.

Arī pats Galkins vairākkārt intervijās uzsvēris, ka Alla ir viņa prieks un acuraugs, un bieži vien vīrs savas siltās jūtas sievai apliecina arī ar sociālo tīklu starpniecību. Šonedēļ viņš virtuālajā vidē padalījies ar mīlas pilnu video, kurā apkopoti romantiski brīži kopā ar mīļoto.

Sirsnīgajā videoklipā, kas publiskots "Instagram" tīklā, Galkins iekļāvis īpaši privātus ģimenes kadrus, kuros redzami ne tikai romantiski momenti kopā ar sievu, bet arī ainas ar abu kopīgajiem bērniņiem Gariju un Ļizu.

Video izpelnījies plašu pāra atbalstītāju sajūsmu, un glaimojošus komentārus abu saticīgajai, mīlas pilnajai savienībai veltījuši arī vairāki Krievijas šovbiznesa spīdekļi.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Nov 15, 2018 at 12:01am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!