Foto: DELFI

Par vienu no šīs nedēļas apspriestākajiem personāžiem kļuvis nešpetnais donžuāns Ronalds, kurš ap pirkstu aptinis un nekaunīgi izmantojis vairākas sievietes, sasolot viņām zelta kalnus. Krāpnieku atmaskoja dziedātāja un dīdžejmeitene Liene Ušakova, pazīstama arī kā Seksīgā Lee. Ar melīgo vīrieti darīšana bijusi arī skatuves māksliniecei Lienei Greifānei.

Jau vēstīts, ka Ušakova aizvadītās nedēļas izskaņā "Facebook" publiskoja sarakstes un izklāstīja sirdssāpes, kuras viņai sagādājis viltīgais Ronalds. Vīrietis viņu uzstājīgi lencis, starp abiem uzplaucis romāns, un Lee iemīlējusies. Liels bijis daiļavas pārsteigums, kad viņa nejauši atklājusi – mīļotais ir precējies divu bērnu tēvs, kurš nekaunīgi melo. Drīz vien atsaucās arī citas sievietes, kuras donžuāns apkrāpis un izmantojis.

Arī dziedātāja Liene Greifāne "Facebook" nākusi klajā ar paziņojumu, ka Ronalds viņu pievīlis. Vīrietis pasūtījis koncertu un vēlāk to atcēlis.

"Šis cilvēks arī mani un manus mūziķus "piečakarēja". Pasūtīja koncertu un dažas stundas pirms pasākuma pateica, ka esot nākošā dienā, pēc tam vienkārši necēla telefonu. Labāk turēties no šādiem pa gabalu. Es biju domājusi klusēt, bet, redzot šo, nebija vērts. Cilvēks ir pelnījis, lai par viņu tauta zina," vēstījusi Liene, kura padalījusies ar Ušakovas bēdu stāstu.

Jau vēstīts, ka Lee ieraksts "Facebook" iemantojis plašu sabiedrības un mediju ievērību. Ļaudis aktīvi dalījušies ar viņas vēstījumu, aicinot citas sievietes neuzķerties uz krāpnieka, un ar Lieni solidarizējušās arī citas cietušās, kuras iekritušas donžuāna melu tīklos.

Komentāros atklājies, ka Ronalds regulāri apkrāpj cilvēkus, slēpjoties aiz izdomāta vārda. Prāvs pulciņš sieviešu, kuras vēlējušās palikt anonīmas, Ušakovai nosūtījušas vēstules, kurās izklāstījušas savu pieredzi ar donžuānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!