Foto: F64/Privātais arhīvs
Aizvadītajā nedēļā dedzīgi apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem tematiem.

Skaistais LNT pāris Rūta un Kaspars ir otrā bērniņa gaidībās

Foto: Instagram.com/rutadvinska/

Īpaši skaists notikums nākampavasar gaidāms kanāla LNT personību Rūtas un Kaspara Dvinsku ģimenē – pasaulē nāks viņu otrais kopīgais bērniņš.

Lasīt vairāk

Aijas Auškāpas lēmums sašķeļ 'X Faktora' skatītājus

Foto: F64

Svētdienas, 4. novembra, vakarā TV3 skatītāji atkal varēja sekot līdzi šovam "X Faktors", un šajā tiešraidē raidījuma fanus pārsteidza negaidīts paziņojums – projektu nācās pamest diviem censoņiem.

Lasīt vairāk

Kaspars Kambala pēc šķiršanās no līgavas uzsācis jaunas attiecības

Foto: LETA/Privātais arhīvs

Šoruden pašmāju preses uzmanības lokā nonākusi basketbolista Kaspara Kambalas privātā dzīve. Nesen atklājās, ka viņš izšķīries no savas ilggadējās draudzenes Zanes Pertnikas-Gromovas, ar kuru 2016. gada maijā saderinājās. Jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka sportists uzsācis jaunas attiecības.

Lasīt vairāk

Foto: Brazīlijā ar skandālu aizvadīts pēdējais smuko dupšu konkurss

Foto: Vida Press

Šonedēļ Sanpaulu norisinājās viens no visu laiku vispretrunīgāk vērtētajiem ikgadējiem skaistumkonkursiem – Brazīlijas seksīgāko dibentiņu sacensības "Miss Bum Bum". Kā vēsta ārzemju plašsaziņas līdzekļi, šogad konkursā triumfējusi 31 gadu vecā modele un dejotāja Elena Santana.

Lasīt vairāk

Miljardiem skatītāju pie ekrāniem: nāciju sajūsmina Sējāna joks

Foto: F64

Daudziem latviešiem par tradīciju svētdienu vakaros kļuvusi šova "X Faktors" skatīšanās, un daļa notiekošo arī aktīvi komentē sociālajos tīklos, kur tiek spriedelēts teju par katru sīkumu, tajā skaitā arī žūrijas humora izjūtu.

Lasīt vairāk

Pārprastais feminisms: Džūlija Robertsa beidzot izskaidro savu apspriestāko foto

Foto: Vida Press

Viens no Holivudas aktrises Džūlijas Robertsas visu laiku aprunātākajiem foto tika uzņemts pirms aptuveni 19 gadiem filmas "Notinghila" ("Notting Hill") pirmizrādē Londonā – toreiz viņa publiski nodemonstrēja neskūtas paduses. Gadiem ilgi tika uzskatīts, ka kinozvaigzne tādējādi vēlējās paust atbalstu feminisma idejām, un šoruden beidzot viņa pati ieviesusi skaidrību – ķermeņa apmatojumam nav bijis nekāds slēpts zemteksts.

Lasīt vairāk

Interneta hits: Kas patiesībā slēpjas aiz perfekta saderināšanās foto

Foto: Twitter.com/goodgaljenjen

Laikmetā, kad sasniegumi tiek mērīti "laikos" un sarkanajās sirsniņās, daudziem nākas pamatīgi nopūlēties, lai sociālajos tīklos uzburtu pasaku par savu perfekto dzīvi, un nereti palīgā nākas skriet arī draugiem un vairākiem citiem palīgiem, lai īstajā vietā un laikā taptu ideāls foto.

Lasīt vairāk

Ļaudis sajūsmina Renāra Zeltiņa dzīvokļa meklējumi

Foto: LETA

Asprātīgi un komiski sludinājumi, kuros kaut kas tiek pirkts, pārdots vai meklēts, reti paliek nepamanīti, un arvien vairāk ļaužu piedomā pie tā, lai viņu publiskais paziņojums izceltos. Šonedēļ daudzus sajūsminājis par pašmāju šovmeni dēvētais Renārs Zeltiņš, kurš ar sociālo tīklu starpniecību vēlas atrast jaunu mitekli.

Lasīt vairāk

Karaliene Elizabete Saseksas hercogienes Meganas mammai izrādījusi īpašu godu

Foto: Vida Press

Lielbritānijas prinča Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana ir pamanījusies kļūt par vienu no apspriestākajām britu karaliskās ģimenes pārstāvēm, un pastiprinātu ievērību prese un sabiedrība pievērš arī viņas māmiņai Dorijai Raglendai.

Lasīt vairāk

Fanus satrauc 'Harija Potera' filmu zvaigznes izskats

Foto: Vida Press

Šomēnes aprit 17 gadi kopš pirmās "Harija Potera" filmas iznākšanas uz lielajiem ekrāniem, un dažas no stāsta ekranizācijas zvaigznēm joprojām ik pa laikam uzmirdz lielākos vai mazākos kino projektos. Savu aktiera karjeru cītīgi turpina bruģēt arī Toms Feltons, kuram franšīzē bija uzticēta nešpetnā Drako Malfoja loma.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!