Foto: Privātais arhīvs
Šoruden pastiprinātu uzmanību izpelnījušās Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa attiecības ar angļu valodas pasniedzēju un karjeras konsultanti Jeļenu. Abi iepazinušies šīs vasaras izskaņā, un pāris jau uzsācis kopdzīvi.

Jeļena, kuru vērīgākie Kaimiņa atbalstītāji viņa sociālajos tīklos publicētajās tiešraidēs pamanīja vēlēšanu laikā oktobra sākumā, izdevuma "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā atklājusi, ka ar deputātu iepazinusies augustā, stāvot rindā uz grupas "Prāta vētra" koncertu. Attiecības attīstījušās strauji, un abi jau dzīvo kopā.

Jeļenai izdevies sadraudzēties arī ar Kaimiņa četrkājaino mīluli – suni vārdā Borhess. Šobrīd tieši viņa ar mīluli pavada visvairāk laika, jo Artuss bieži ir darbā.

"Biežāk es eju pastaigā ar suni, jo Artuss daudz strādā," izdevumam atklājusi Jeļena.

Atgādinām, ka plašāka sabiedrība Kaimiņa jauno simpātiju ievēroja, kad viņa bija redzama deputāta veidotajā "Facebook" video tiešraidē, kurā abi kopā 13. Saeimas vēlēšanu dienā devās balsot uz vēlēšanu iecirkni.

Pirms tam Kaimiņu aptuveni pusotru gadu vienoja attiecības ar Natāliju Bartuševicu, kuru politiķis arī bildināja. Pērn šī savienība pajuka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!