Foto: Kadrs no video
Populārais un skatītāju iemīļotais "Pusnakts šovs septiņos" ar Jāni Skuteli atkal sarūpējis krietnu humora devu. Par vietējā mēroga sensāciju kļuvis video, kurā komiķis analizē, ar ko 12 gadus veci bērni ir sliktāki par pieaugušajiem.

Skuteli nesen sociālajos tīklos uzrunājis 12 gadus vecais Kristiāns no Aizkraukles, kurš vēlējies noskaidrot, kāpēc šovu klātienē drīkst skatīties tikai pieaugušie.

"Skatījos internetā biļešu cenas un tur klāt vēl rakstīts "ieeja tikai pieaugušajiem", un es sāku domāt, ar ko tie bērni sliktāki. Tāpēc es tev gribēju vaicāt, vai es kā divpadsmitgadīgs zēns varētu tikt un paskatīties tavu šovu?" taujājis pusaudzis.

Komiķis uzskaitījis virkni asprātīgu iemeslu, kāpēc bērniem tomēr labāk uz šovu nenākt, pieminot gan to, ka tajā izskan necenzēti vārdi, gan to, ka bufetē nav iespējams dabūt frī kartupeļus ar kečupu.

Vēlāk Skutelim uz skatuves pievienojies arī pats Kristiāns, kurš sajūsminājis publiku ar asprātībām un apliecinājis, ka viņam pēc vārda ķešā nav jāmeklē.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!