Foto: Vida Press/DELFI
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā un slavenību dzīvēs kaislības sita augstu vilni, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no apspriestākajiem tematiem.

'X Faktora' tiešraidi aizēno sašutums par Valteram veltītu piemiņas brīdi

Foto: Toms Norde

Svētdienas, 21. oktobra, vakarā tika translēta šova "X Faktors" pirmā lielā tiešraide, kurā 12 talantīgi dziedātāji sacentās par skatītāju un žūrijas simpātijām. Pirmais no tālākas cīņas par 10 tūkstošiem eiro izstājās Oskars Millers.

Lasīt vairāk

Par sensāciju kļūst amizants kāzu foto misēklis

Foto: Imgur.com

Sociālo tīklu lietotāju vidū sajūsmas vilni izraisījis kārtējais neparastais foto, kurā pirmajā acu uzmetienā vairums ļaužu saskatījuši kaut ko ļoti neķītru.

Lasīt vairāk

Saseksas hercogienei Meganai gadās ļoti neveikls stila misēklis

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Lielbritānijas princis Harijs un viņa laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana turpina vizīti Austrālijā, un ārzemju mediji nepagurdami seko līdzi katram pāra solim. Īpaši liela uzmanība tiek veltīta hercogienes garderobei, un, lai gan līdz šim viņa attaisnojusi visas cerības, reizēm tomēr kļūdās arī labākās.

Lasīt vairāk

Kaža publisko aizkustinošu skaņdarbu, kuru Valters nepaguva iedziedāt

Foto: F64

Ļoti emocionālu un sirsnīgu dziesmu šonedēļ publiskojis mūziķis Kārlis Būmeisters. Skaņdarbs "Ceļi atpakaļ" bija plānota kā dueta Valters un Kaža atgriešanās kompozīcija, tomēr viss iegrozījās tā, ka Valters Frīdenbergs pāragri devās mūžībā, nepagūstot iedziedāt savas partijas.

Lasīt vairāk

Foto: Kristaps Porziņģis žilbina slavenību burziņā Ņujorkā

Foto: Vida Press

Populārais latviešu basketbolists, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis pamazām sāk iekarot Ņujorkas smalkās aprindas – nesen viņš piedalījies īpaši izsmalcinātā burziņā, kurā bija sapulcējušās pirmās klases slavenības un šovbiznesa zvaigznes.

Lasīt vairāk

Foto: Kiopa mīļotā Daina lustīgi atzīmē 55 gadu jubileju

Foto: DELFI

Svētdienas, 21. oktobra, vakarpusē, īpaši jautras svinības norisinājās ļaužu iecienītajā Grīvas krodziņā Vecmīlgrāvī – tur 55 gadu jubileju atzīmēja kafejnīcas īpašniece, mūziķa Sanda Kiopa mīļotā sieviete Daina Laukmane.

Lasīt vairāk

Foto: Rīgā krāšņi izskan bikini daiļavu konkurss

Foto: DELFI

Nedēļas izskaņā koncertzālē "Studio 69" tika aizvadīti divi ļoti krāšņi un nozīmīgi fitnesa un bodibildinga pasākumi – IFBB pasaules "Fit Model" čempionāts un IFBB starptautiskais Latvijas kauss "Rīgas pērle 2018".

Lasīt vairāk

Sandis Ozoliņš labprāt gribētu vēl vienu bērniņu

Foto: LETA

Leģendārais latviešu hokejists Sandis Ozoliņš, kuram šovasar apritēja 46 gadi, ir tēvs diviem jau pieaugušiem dēliem Kristoferam un Robertam, kuri nākuši pasaulē viņa izjukušajā laulībā ar sievu Sandru. Šoruden sportists atklājis – viņš labprāt vēlreiz kļūtu par tēvu.

Lasīt vairāk

Krištianu Ronaldu dižojas ar ekskluzīvu un neticami dārgu rokaspulksteni

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Izdaudzinātais portugāļu futbolists, Itālijas kluba "Juventus" spēlētājs Krištianu Ronaldu vienmēr novērtējis dārgas luksusa lietas, un šonedēļ preses uzmanību izpelnījies iespaidīgs laikrādis, kas rotājis sportista roku preses konferencē Mančestrā.

Lasīt vairāk

Šī rudens muzikālais stulbings – krievu grupas hits 'Skibidi'

Foto: Kadrs no video

Milzu popularitāti šoruden iemantojusi Krievijas reiva grupas "Little Big" dziesma "Skibidi". Vien divās nedēļās tās skatījumu skaits vietnē "YouTube" jau pārsniedzis 34 miljonus un strauji turpina augt, pamudinot ļaudis pat aizsākt jaunu stulbingu.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!