Foto: Anda Upmale
Aizvadītajā nedēļā Rīgā bija unikāla iespēja novērtēt un piemērīt izsmalcinātā zīmola "Dolce&Gabbana" saulesbrilles un briļļu ietvarus. Pasākumā bija sapulcējušās ne tikai modīgākās pašmāju sabiedrības dāmas, bet arī Lietuvas stila noteicējas.

Zīmola saulesbriļļu un ietvaru prezentācija norisinājās "Luxottica" šovrūmā, kur tika sarīkotas vēlās brokastis. Viesu vidū bija tādas atpazīstamas modes dāmas kā aktrise Agnese Zeltiņa, modes dizainere Dace Bahmane, modele Diāna Kubasova, stila eksperte Maija Silova un citas.

Draudzīgā gaisotnē dāmas pārsprieda aktuālākās stila tendences, pozēja modes ilustratorei Lindai Gobetai un baudīja uzkodas.

Prezentācijas laikā viesi tika iepazīstināti ar elegantā zīmola jaunāko kolekciju, kuru raksturo lēcas un izsmalcinātas detaļas dārgakmeņu toņos un zīmolam raksturīgā sievišķīgā greznība, "Delfi Izklaidi" informē pasākuma rīkotāji.

Tiek vēstīts, ka arī šajā sezonā ietvaru modē ir dzīvnieku motīvi un dažādas ziedu apdrukas. Aktuāli ir gan klasiskas formas rāmji, gan netradicionālas formas – apjomīgas, apaļas brilles vai kantaini ietvari.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!