Foto: LETA

Pēc 13. Saeimas vēlēšanām par savas politiskās karjeras nākotni atskaites turpina dot mūziķis, dzejnieks, TV raidījumu vadītājs un partijas "KPV LV" biedrs Andris Kivičs. Vēl aizvadītajā nedēļā viņš prātoja, ka, iespējams, jāmet miers politikai, bet nu viņš stingri apņēmies no partijas neizstāties. Tāpat arī viņš cer izveidot savas partijas propagandas kanālu.

Trešdien, 17. oktobrī, Kivičs, kurš vēlēšanās savas pārstāvētās partijas Rīgas sarakstā startēja ar devīto kārtas numuru un izpelnījās vairāk nekā 4000 svītrojumu, savus atbalstītājus iepriecināja ar "Facebook" tiešraidi, kurā pastāstīja, kā viņa dzīve rit pēc vēlēšanām.

Savu sakāmo Kivičs sāka ar paziņojumu, ka viņš stingri nolēmis neizstāties no partijas. Jāatgādina, ka mūziķis pats pirms tam sociālajos tīklos pie saviem sekotājiem vērsās ar jautājumu, vai viņam ir vērts palikt partijas rindās, ja vēlēšanās viņš ir saņēmis tik daudz svītrojumu, bet nu Kivičs apgalvo, ka "baumas ir stipri pārspīlētas un neatbilst patiesībai". Jāatzīmē, ka šo ierakstu, kas tika publicēts drīz pēc vēlēšanām un kurā viņš prātuļoja par savu politisko nākotni, mūziķis nu ir izdzēsis.

Tiešraidē mūziķis atkal pieskārās tematam par svītrojumiem. Kivičs neslēpa, ka pirms vēlēšanām bijis daudz negāciju – cilvēki uz ielas viņam nākuši klāt un prasījuši, kāpēc viņš iestājies konkrētajā partijā, un daudzi viņu apbēruši ar pārmetumiem. Tas gan nav spējis salauzt viņa revolucionāra garu.

"Es močīju visiem pretī, nē, tā ir mūsu lieta, mēs turamies, mēs ejam par savu lietu, un, kas beigās, es domāju, kā var revolucionāri, kas ir noskaņoti par šo partiju, revolucionāri noskaņoti cilvēki, izsvītrot ārā 4300 reižu faktiski trešo aktīvāko revolucionāru, respektīvi, mani?" neizpratni par vēlēšanu rezultātiem paudis Kivičs.

Tāpat arī mūziķis tiešraidē atklājis, ka viņam esot visnotaļ ambicioza iecere – radīt pašiem savu "Facebook" TV kanālu "KPV TV". Viņš savu ieceri šonedēļ esot prezentējis partijas sapulcē. Kā skaidrojis Kivičs, tādējādi tiktu pielikts punkts partijas biedru tiešraidēm sociālajos tīklos, viss saturs tiktu pārnests uz jauno platformu.

Kivičs to raksturojis kā sava veida partijas propagandas kanālu, kurā būtu intervijas, izbraucieni ārpus Rīgas uz dažādiem lauku nostūriem, sarunāšanās ar vienkāršiem cilvēkiem un citas noderīgas lietas.

Mūziķis paudis cerību, ka viņš šajā kanālā varētu darīt to, kas viņam padodas vislabāk – intervēt cilvēkus, aprunāties ar vienkāršo tautu. ""KPV TV" būtu baigi laba un kapitāla ideja," norādījis Kivičs un piebildis, ka visa nepieciešamā aparatūra jau esot pieejama. Tiesa, mūziķis vēl gaida apstiprinājumu idejas realizācijai no partijas vadības.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!