Foto: Publicitātes foto

Aktieris un režisors Intars Rešetins šoruden atgriežas kanālā 360TV, lai parādītu, kā veiksmīgi un sabiedrībā zināmi latvieši svin dzīvi Eiropā. Pērn izbaudījis krāšņo ceļojumu pa sapņu zemi Ameriku, šogad viņš ir gatavs meties jaunos piedzīvojumos un dosies apceļot dažādas Eiropas valstis un pilsētas, lai skatītājiem parādītu, kā svešumā uz dzīvi iekārtojušies mūsu tautieši.

Rešetins apmeklēs Londonu, Parīzi, Toskānu, Milānu, Dublinu un Cīrihi, lai satiktu desmit slavenus, skaistus, veiksmīgus un piedzīvojumu kārus latviešus, kuri katrs atklās savu Eiropas šarmu.

Aktrise Lelde Vikmane, modeles Elīna Straume un Eva Ward, dziedātāja Adelly, aģentūras "Miss and Mr. Latvia" īpašniece Jūlija Djadenko-Muglere, stiliste Aija Rudoviča, vīnzine Elīza Pinta-Kauce, frizieris Aivars Geida, kuram pieder savs salons Milānas centrā – viņus visus vieno neatlaidība un mērķtiecība, kas palīdzējusi gūt panākumus ārvalstīs. Daļu no savas ikdienas, atpūtas un hobijiem viņi ir gatavi atklāt TV skatītājiem.

Ja iepriekšējā šova sezonā Intars Rešetins devās uz Ameriku, kas daudziem asociējas ar lielo iespēju zemi un pārsteidz ar spožu, latviešu mentalitātei neierastu dzīvesveidu, tad šovs "Sapnis par Eiropu" krāšņu kontrastu ziņā būs vēl bagātāks, "Delfi Izklaidi" informē raidījuma pārstāvji.

Skatītājus pārsteigs ne tikai vide un elpu aizraujošie dabasskati, bet arī atšķirīgie dalībnieku dzīvesstāsti, piedzīvojumu kāre un izaicinājumi, kas ļāvuši "izsisties" un savu dzīvi veidot ārpus Latvijas robežām. Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šoreiz katra no personībām, pie kuras viesosies Rešetins, atklās privātās dzīves aizkulises un hobijus, ļaus ielūkoties ikdienas gaitās un mājoklī, kā arī izaicinās uz trakām izdarībām.
Foto: Publicitātes foto

Tā, piemēram, ceļojuma laikā Intars turēs rokās vairāk nekā 10 tūkstošos eiro vērtus sacīkšu baložus, pielaikos 50 tūkstošus eiro vērtus apavus un aplūkos karalienes Elizabetes rokassomiņu, kuras cena ir teju 20 tūkstoši eiro. Viņš iekļūs ekskluzīvā privātajā lidmašīnā, ar kuru lidojusi Kardašjanu ģimene, reperis Jay Z un citas slavenības, mācīsies īru dejas Dublinas populārākajā krogā, bet Milānā novērtēs luksusa spēkratu "Ferrari" privāto kolekciju un satiks kungu, kurš personīgi pazinis pašu Enco Ferrari.

Piedzīvojumu šovs "Sapnis par Eiropu" kanālā 360TV būs skatāms jau no 20. oktobra "Hobiju sestdienās" pulksten 21.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!