Foto: Vida Press
Pirms trim gadiem par sensāciju Krievijā un arī ārpus tās robežām kļuva aktiera Ivana Krasko precības ar par viņu 60 gadus jaunāko Natāliju Ševelu. Šovasar uzvirmoja runas par šīs savienības izjukšanu, kas vēlāk tika noliegtas, bet tagad tapis zināms – Krasko un viņa jauniņā sieva tomēr ies šķirtus ceļus.

Krievijas mediji šonedēļ steidz ziņot, ka pāris iesniedzis šķiršanās pieteikumu. To izdevumam "Star Hit" apstiprinājusi pati Natālija, atklājot – dokumenti iesniegti jau septembrī un drīz vien abu savienība oficiāli tiks šķirta.

Septembrī daudz apspriestais pāris svinēja kāzu trešo gadadienu, un, kā Natālijas teikto citē "Star Hit", viņai šķiršanās ir smags lēmums, jo viņa precējusies mīlestības dēļ.

Tiek ziņots, ka Natālija šobrīd ar savu ģimeni atrodas Izraēlā, bet par nākotnes plāniem jaunā sieviete runā izvairīgi, to, ko viņa darīs un kur dzīvos pēc šķiršanās, neatklājot.

Augustā pats Krasko bija norādījis, ka gatavojas šķirties. Toreiz viņš šo laulību raksturoja kā "eksperimentu" un "pedagoģisku soli", bet jau nedaudz vēlāk publiski taisnojās, ka runas par laulības šķiršanu esot pārspīlētas.

Atgādinām, ka Krasko un Natālija gredzenus mija 2015. gada 9. septembrī Sanktpēterburgā. Aktierim šīs ir ceturtās laulības, un arī jaunā līgaviņa jau bijusi vienreiz precējusies – pirms tam viņas laulātais bijis patoloģiski greizsirdīgs vīrietis, kurš sievai liedzis gandrīz jebkādu privāto dzīvi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!