Foto: Kadrs no video

No savas komforta zonas nesen izkāpusi pasaulslavenā un nopelniem bagātā amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa. Mudinot sievietes pārbaudīt savu veselību, sportiste kailām krūtīm nodziedājusi dziesmu.

Oktobris ir vispasaules krūts veselības mēnesis, kad sievietes tiek aicinātas pārbaudīties. Ļoti drosmīgi pasauli uzrunājusi un dāmas vairāk domāt par savu veselību mudinājusi Viljamsa. Viņa atkailinājusi ķermeņa augšdaļu un nodziedājusi savulaik populārās austrāliešu grupas "Divinyls" hitu "I Touch Myself".

"Jā, tas man lika izkāpt no savas komforta zonas, bet es to vēlējos izdarīt, jo tā ir problēma, kas skar visu ādas krāsu sievietes visā pasaulē. Galvenais ir to atklāt laicīgi – tas glābj daudzas dzīvības. Es vienkārši ceru, ka šis sievietēm par to atgādinās," savus sekotājus "Instagram" tīklā uzrunājusi Viljamsa.

37 gadus vecās sportistes drosmīgais video izraisījis plašu rezonansi. Klipiņš jau noskatīts vairāk nekā divus miljonus reižu un izpelnījies neskaitāmus komentārus.

Ļaudis slavējuši Viljamsas iesaistīšanos akcijā, kurā sievietes tiek aicinātas neizturēties vienaldzīgi pret savu veselību, un dalījušies savā pieredzē par to, cik liela nozīme ir laicīgi atklāt slimību.

Kā "Instagram" atklājusi Viljamsa, viņas publicētais video ir daļa no projekta "I Touch Myself", kas ir veltījums grupas "Divinyls" bijušajai solistei Krisijai Ampletai, kura, kā norādījusi sportiste, "nomira no krūts vēža un deva pasaulei hitu, lai atgādinātu sievietēm, ka veselībai ir jābūt pirmajā vietā".

View this post on Instagram

This Breast Cancer Awareness Month I've recorded a version of The Divinyls global hit "I Touch Myself" to remind women to self-check regularly. _ Yes, this put me out of my comfort zone, but I wanted to do it because it's an issue that affects all women of all colors, all around the world. Early detection is key - it saves so many lives. I just hope this helps to remind women of that. _ The music video is part of the I Touch Myself Project which was created in honor of celebrated diva, Chrissy Amphlett, who passed away from breast cancer, and who gave us her hit song to remind women to put their health first. The project is proudly supported by @BerleiAus for Breast Cancer Network Australia. _ Visit the link in my bio to find out more. #ITouchMyselfProject #BerleiAus #BCNA #DoItForYourself

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Sep 29, 2018 at 8:19am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!