Foto: Privātais arhīvs
Šonedēļ pašmāju presi pāršalkušas ziņas, ka izšķīries par vienu no skaistākajiem pašmāju slavenību pāriem dēvētie basketbolists Kaspars Kambala un stiliste Zane Pertnika-Gromova. "Delfi Izklaide" šajā sakarā apkopojusi piecus citus sabiedrībā zināmus pārus, kuru saticība un mīlestība turpina iedvesmot daudzus.

Saticīgie 'Instagram' aristokrāti Pīlēni

Foto: Privātais arhīvs

Bērnu modes blogere Santa Pīlēna un viņas vīrs arhitekts Mārtiņš Pīlēns augusta vidū pasaulē sagaidīja savu otro kopīgo atvasi, kurai tika dots vārds Ģertrūde, un abi vecāki ir vieni no pamanāmākajiem ģimenisko vērtību popularizētājiem sociālajos tīklos.

Tie, kuri seko Mārtiņa un Santas gaitām, noteikti būs pamanījuši, ka ikkatra viņu publicētā bilde ir teju vai perfekta – katrs "Instagram" foto ir pārdomāts līdz sīkākajai niansei, nereti radot iespaidu, ka viņus ikdienā iemūžina profesionāls fotogrāfs, un pāra publicētajām bildēm piemīt mākslinieciski aristokrātisks šarms.

Mārtiņš un Santa apprecējās 2016. gada vasarā. Aizvadītā gada sākumā pasaulē nāca pāra pirmdzimtā atvase Frīda.

Jāatzīmē, ka Pīlēnu ģimenē aug arī Santas bērni Maija un Andrejs no viņas pirmās laulības ar grupas "Prāta vētra" mūziķi Māri Mihelsonu.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Santa Pilena (@kidsgazette) on Sep 21, 2018 at 11:16am PDT

View this post on Instagram

🐾 jau no trešās mūsu tikšanās reizes es drusku gāžos Viņam virsū... un tā jau teju 3 gadus ♥️! #closer

A post shared by Santa Pilena (@kidsgazette) on Sep 14, 2018 at 5:50am PDT

View this post on Instagram

FAMILY AFFAIR

A post shared by Santa Pilena (@kidsgazette) on Aug 24, 2018 at 6:27am PDT

Kopā gan uz skatuves, gan dzīvē

Foto: DELFI

Par "karstāko" pārīti pašmāju teātra dzīvē nereti tiek dēvēti Dailes teātra aktieri Dārta Daneviča un Niklāvs Kurpnieks.

Plašāka sabiedrība par abu romantiskajām attiecībām uzzināja pagājušā gada vasarā, un kopš tā laika abi kļuvuši par vienu no presē visvairāk apspriestajiem mīlas pāriem.

Simpātijas starp Dārtu un par viņu četrus gadus jaunāko Niklāvu uzplauka, kad abi kopā spēlēja izrādē "Brutāls un dēls". Savas attiecības oficiāli skatuves zvaigznes apstiprināja aizvadītās vasaras izskaņā, kad kopā ieradās uz Dailes teātra jaunās sezonas sapulci.

Abu aktieru gaitām aktīvi seko līdzi ne tikai fani sociālajos tīklos, bet arī prese, un pāris nevairās no publiskām mīļuma izpausmēm gan virtuālajā vidē, gan saviesīgos pasākumos.

View this post on Instagram

A post shared by Niklavs Kurpnieks (@niklavs_) on May 10, 2018 at 1:54am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Niklavs Kurpnieks (@niklavs_) on Dec 4, 2017 at 2:38am PST

Latvijas šovbiznesa skaistākais pāris

Foto: Lūcija Rošāne

Šīs vasaras sākumā pēc vairāku gadu ilgas draudzības gredzenus mija skaistas televīzijas pāris Aivis Ceriņš un Lelde Lietaviete. Pēc kāzām sieva pārgāja vīra uzvārdā.

Ne velti Lelde un Aivis tiek uzskatīti par vienu no saskanīgākajiem Latvijas šovbiznesa pāriem. Abi ir kopā ne tikai privātajā dzīvē, bet arī darbā – kopā vada pasākumus, filmējas reklāmās, regulāri apmeklē Rīgas saviesīgos burziņus un abi strādā TV kanālā "Rīga TV24".

2016. gadā Aivis mīļotajai izteica bildinājumu, un šogad maija izskaņā abi beidzot kļuva par precētu vīru un sievu.

Aivis un Lelde viens otram jāvārdu teica ļoti zīmīgā vietā – Dobeles ceriņu dārzā. Vēlāk svinības turpinājās Mazmežotnes muižā.

Kas interesanti, Aivis savulaik atzinis, ka esot diezgan greizsirdīgs un savu mīļoto pat ir gatavs aizstāvēt ar dūrēm, ja kāds vīrietis kļūst pārāk uzstājīgs un nepieklājīgs ar uzmanības apliecinājumiem Leldei.

Seksīgākais pašmāju fitnesa aprindu pāris

Foto: instagram.com/jutavaldmane/

Juta un Gints Valdmaņi atpazīstamību iemantoja pirms pāris gadiem, sociālajos tīklos aktīvi popularizējot veselīgu dzīvesveidu. Daudzi abus dēvē par vienu no iedvesmojošākajiem pāriem pašmāju fitnesa aprindās.

Tiesa, pēdējos gados mīlētāji iedvesmo ne tikai ar savām fitnesa, bet arī ceļojumu gaitām. Valdmaņi naski apceļo pasauli un savus sociālo tīklu sekotājus priecē ar krāšņiem un eksotiskiem foto.

Pēdējos gados abi paviesojušies gan tuvās, gan tālās zemēs – Grieķijā, Gruzijā, Taizemē, Meksikā, Peru, Karību jūras reģionā, Japānā un citviet.

Gan Juta, gan Gints "Instagram" tīklā pamanījušies sapulcēt iespaidīgu sekotāju skaitu – Jutas foto blogs ieinteresējis vairāk nekā 74 tūkstošus šī sociālā tīkla lietotāju, savukārt Ginta gaitām seko vairāk nekā 70 tūkstoši interesentu.

View this post on Instagram

As soon as I saw you, I knew you would be an adventure of a life time. ❤️ #couple #married #almost7yearstogether

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on Sep 17, 2018 at 1:03am PDT

Hermanis un viņa mūza

Foto: DELFI

Gana lielu preses uzmanību bauda arī teātra režisors Alvis Hermanis un viņa dzīvesbiedre, aktrise Kristīne Krūze-Hermane.

Režisors un aktrise gredzenus mija 2009. gadā, un viņu ģimenē aug trīs kopīgas atvases – pirmdzimtais dēls Jāzeps, dēls Kajs Benjamins, kurš piedzima 2010. gadā, un pastarīte Elza Mētra, kura nāca pasaulē pirms četriem gadiem. Hermanim no iepriekšējām attiecībām ir vēl četri bērni.

Režisors un viņa mūza labprāt kopā apmeklē saviesīgus pasākumus, un nesen abi plecu pie pleca mirdzēja spēlfilmas "Homo Novus" pirmizrādē kinoteātrī "Splendid Palace".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!