Foto: Privātais arhīvs
Teju katru Krievijas šovbiznesa slavenākā pāra – estrādes mākslinieces Allas Pugačovas un humorista Maksima Galkina – soli prese pārvērš par īstu sensāciju, un šonedēļ abu vārds atkal plaši izskanējis ziņu virsrakstos.

Tā kā Galkins un Pugačova neraujas pēc liekas publicitātes un ar žurnālistiem runā nelabprāt, pāra faniem nekas cits neatliek, kā rūpīgi sekot līdzi abu gaitām sociālajos tīklos.

Īpaši aktīvi virtuālajā vidē rosās Galkins, kurš savā "Instagram" foto blogā bieži vien dalās arī ar ļoti privātiem ģimenes momentuzņēmumiem, un tie vienmēr izpelnās sekotāju un mediju sajūsmu.

Svētdien, 30. septembrī, Galkins publiskojis bildi, kurā viņš tapis iemūžināts kopā ar sievu Allu un abu kopīgajiem bērniem Ļizu un Gariju, un foto zibenīgi izpelnījies komentāru un sarkano sirsniņu birumu.

Kā foto aprakstā norādījis Galkins, bilde tapusi kinoteātrī, kur viņš kopā ar ģimeni bija devies uz multfilmas "Luis & the Aliens" pirmizrādi. Humorists saviem sekotājiem atklājis, ka viņš animācijas filmiņā ierunājis trīs citplanētiešu tēlus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!