Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pasaulslavenais un nopelniem bagātais portugāliešu futbolists Krištianu Ronaldu ierauts seksa skandālā – ārzemju plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka viņš tiek apsūdzēts izvarošanā.

Amerikāniete Ketrīna Majorga apgalvo, ka Ronaldu 2009. gadā Lasvegasā viņu izvarojis, vēsta raidsabiedrība CNN. Sieviete aizvadītās nedēļas izskaņā vērsusies tiesā.

Cietusī apgalvo, ka Ronaldu viņu piespiedis nodarboties ar seksu pret pašas gribu. Lai gan viņa vairākkārt teikusi "nē" un "stop", sportists viņas pretošanos neesot ņēmis vērā.

Sieviete arī norādījusi, ka futbolists viņai vēlāk esot atvainojies un teicis, ka parasti viņš uzvedoties kā džentlmenis.

Tāpat arī Majorga apgalvo, ka Ronaldu un viņa advokāti izmantojuši viņas emocionālo stāvokli un panākuši, ka viņa paraksta klusēšanas līgumu, kurā bija noteikts, ka viņai tiek samaksāti 375 tūkstoši ASV dolāru par sportistam neglaimojošās informācijas neizpaušanu.

Pirmais par izvarošanu plašāku pasauli informējis Vācijas izdevums "Der Spiegel", kas aizvadītās nedēļas nogalē publicējis interviju ar Majorgu.

Ronaldu pārstāvji visas apsūdzības nolieguši. Arī pats futbolists ar "Instagram" starpniecību uzrunājis savus fanus un apgalvojis, ka ziņas par izvarošanu esot meli un kāds izmanto viņa vārdu, lai iegūtu slavu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!