Foto: DELFI/Publicitātes foto/LETA
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas izklaides sfērā pārsteidzošu notikumu netrūka, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no visapspriestākajiem tematiem.

Skandalozajā sociālajā projektā jau izceļas pirmie konflikti

Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 27. septembra, vakarā pulksten 22 kanāla "STV Pirmā!" skatītāju vērtējumam tiks nodots skandalozā sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrās sezonas pirmais raidījums, kurā jau uzvirmos pirmie konflikti starp dalībniecēm.

Lasīt vairāk

Interneta jokdari dalās ar asprātībām par pāvesta ciemošanos Latvijā

Foto: LETA

Pirmdien, 24. septembrī, valstī bija izsludināta oficiālā brīvdiena, jo Latvijā viesojās Romas pāvests Francisks. Tas kļuvusi par šīs nedēļas apspriestāko notikumu, un garīdznieka vizīte ne tikai plaši atspoguļota pašmāju medijos, bet arī dedzīgi apspriesta sociālajā tīklā "Twitter".

Lasīt vairāk

Pašmāju prese vēsta par nesaskaņām Annas Krimeles laulībā

Foto: Privātais arhīvs

Savulaik populārā televīzijas raidījumu vadītāja, geštalta terapeite un teoloģe Anna Krimele un viņas vīrs, uzņēmējs Rafaels Krimels jūlijā sagaidīja pasaulē abu kopīgo meitiņu. Šoruden uzvirmojušas runas, ka pāris vien dažus mēnešus pēc atvases piedzimšanas sācis dzīvot atsevišķi.

Lasīt vairāk

Briti jūk prātā – hercogiene Megana pati aizver auto durvis

Foto: Vida Press

Tam, ko dara Lielbritānijas prinča Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana, britu mediji seko līdzi ar teju vai slimīgu interesi, un katrs sīkums, ko viņa izdara, tiek pārvērsts par sensāciju. Šonedēļ plašu ievērību izpelnījies pavisam ikdienišķs žests – Megana pēc izkāpšanas no automašīnas pati aiztaisījusi durvis.

Lasīt vairāk

Ar nelielu atkāpi no etiķetes: Igaunijas prezidentes stils, satiekot pāvestu

Foto: EPA/Scanpix/LETA

Par vienu no pēdējo dienu apspriestākajiem notikumiem kļuvusi Romas pāvesta Franciska vizīte Baltijas valstīs, kas otrdien, 25. septembrī, noslēdzās ar ciemošanos Igaunijā. Gana lielu ievērību kaimiņzemes medijos izpelnījusies ne tikai paša garīdznieka viesošanās Tallinā, bet arī prezidentes Kersti Kaljulaidas tērps.

Lasīt vairāk

Intars Busulis ar sievu Ingu mirdz 'Homo Novus' pirmizrādē

Foto: DELFI

Ceturtdien, 26. septembrī, pirmizrādi piedzīvoja vēl viena no programmas "Latvijas filmas Latvijas simtgadei" filmām – pēc Anšlava Eglīša romāna "Homo Novus" motīviem ar tādu pašu nosaukumu veidotā režisores Annas Vidulejas spēlfilma.

Lasīt vairāk

Kaspars Kambala filmas pirmizrādē piedzīvo amizantu misēkli

Foto: DELFI

Ceturtdienas vakarā kinoteātrī "Splendid Palace" pirmizrādi piedzīvoja viena no šī rudens gaidītākajām latviešu filmām – pēc Anšlava Eglīša romāna motīviem veidotā spēlfilma "Homo Novus". Tās atklāšanas pasākumā netrūka sabiedrībā zināmu ļaužu un prominenču.

Lasīt vairāk

Skandāls skaistumkonkursu aprindās: 'Mis Ukrainai' melu dēļ atņem titulu

Foto: Privātais arhīvs

Liels nesmukums izcēlies Ukrainas skaistumkonkursu aprindās. Aizvadītajā ceturtdienā kronēta jaunā "Mis Ukraina" – par daiļāko neprecēto sievieti atzīta 23 gadus jaunā Veronika Didusenko no Kijevas. Tiesa, šonedēļ atklājies, ka viņa organizatoriem klaji melojusi un pārkāpusi konkursa nolikumu.

Lasīt vairāk

Ar šokējoši atklātiem sieviešu stāstiem startē sociālā projekta jaunā sezona

Foto: DELFI

Ceturtdienas, 27. septembra, vakarā televīzijas kanālā "STV Pirmā!" startēja sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." jaunā sezona, kurā desmit sievietes mēģinās piepildīt sapņus par labāku dzīvi, attiecību uzlabošanu ar saviem bērniem un dažādu atkarību uzveikšanu.

Lasīt vairāk

Skatītāji asi kritizē LTV jauniešu seriālu '16+'

Foto: Ģirts Raģelis

Viens no šī rudens gaidītākajiem jaunumiem bija LTV veidotais jauniešu seriāls "16+". Aizvadītās nedēļas izskaņā plašākas sabiedrības novērtējumam tika sniegtas tā pirmās divas epizodes, un, lai gan daudzi skatītāji pauduši prieku par jauniešu vidē dažādu bieži sastopamu problēmu aktualizēšanu, ļaudis nav skopojušies arī ar skarbu kritiku.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!