Foto: DELFI
Ceturtdienas, 27. septembra, vakarā kanālā "STV Pirmā!" tiks dots starts skandalozā sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrajai sezonai, kurā desmit sievietes ar neapskaužamu pagātni un sapņiem par labāku nākotni kopā ar dažādiem profesionāļiem centīsies mainīt savu dzīvi.

Dalībnieces nepilnu mēnesi dzīvos labiekārtotā mājā Rīgā, apmeklēs dažādas nodarbības un profesionālu ekspertu vadībā gūs vērtīgas zināšanas par to, kā rast spēku atbrīvoties no atkarībām, pilnveidot savu personību un stiprināt attiecības ar bērniem.

Līdzīgi kā pirmajā sezonā, arī šoreiz dzīvē daudz pieredzējušās dāmas uz jauno mājvietu nogādās autobusiņš, kas piestās dažādās Rīgas vietās, lai uzņemtu visas dalībnieces.

Pati pirmā satikšanās vietā ieradīsies smaidīgā Viktorija, kura vēlas iemācīties sadzīvot ar sāpīgajiem pagātnes rēgiem un iemīlēt sevi. Viņai pievienosies omulīgā Una, kura nule kā sastaptajai kolēģei paziņos, ka visu nakti nav gulējusi sāpoša zoba dēļ.

Savukārt trešās dalībnieces Monikas, kura neslēpj savu seksuālo orientāciju un audzina četras atvases, ierašanās abām dāmām raisīs mulsuma pilnus brīžus. Ar to gan pārsteigumi nebeigsies – kompānijai pievienosies arī vājredzīgā Inese, kuru uz tikšanās vietu būs atvedis viņas dzīvesbiedrs.

Noskaņojums autobusā mainīsies, kad dāmas satiksies ar 26 gadus jauno vientuļo māmiņu Alīnu, kura vēlas tikt galā ar azartspēļu atkarību. Viņa jau no iepazīšanās brīža visas uzjautrinās ar asprātīgiem jokiem un replikām. Sagaidījušas vēl divas cīņu biedrenes – Solvitu jeb "sātanu", kā viņa pati sevi dēvē, un kriminālo autoritāti Lolitu jeb Barakudu, kura ir iepriekšējā "Caur ērkšķiem uz.." sezonā iepazītās Sintijas mamma – dāmas dosies tālāk un piestās, lai kompānijā uzņemtu pēdējo trio: jauno māmiņu un grūtnieci Lieni, trauslo trīs bērnu māmiņu Aneti un atraktīvo laucinieci Initu.

Nokļūšana greznajā un plašajā mājā, kurā viņām būs jāpavada turpmākās nedēļas, dalībniecēm raisīs milzu sajūsmu. "Man vienīgā doma bija, ka es izkāpšu ārā un nonākšu pēc manas sapratnes labākos apstākļos, nekā es esmu pieradusi dzīvot," sacīs Inese.

Ne bez strīdiem un konfliktiem sadalījušas istabas, sievietes būs gatavas tikties ar raidījuma vadītāju Jāni Bukumu un kopā ar ekspertiem ļauties pārmaiņām.

Ar visām šova dalībniecēm un viņu skaudrajiem stāstiem var iepazīties šeit. Savukārt "Delfi Izlaide" piedāvā ekskluzīvu foto ieskatu šova jaunajā sezonā un miteklī, kurā dzīvos visas desmit drosminieces.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!