Foto: Kadrs no video

Plašu ļaužu ievērību sociālajos tīklos šonedēļ izpelnījusies dažādu raidījumu un pasākumu vadītāja Renāra Zeltiņa veidota intervija ar basketbolistu, Ņujorkas "Knicks" zvaigzni Kristapu Porziņģi, kurā augumā raženais sportists atklājis dažādas nianses par atlabšanu no traumas, kā arī sniedzis nelielu ieskatu savā ikdienā.

Porziņģis, kurš pagājušajā sezonā savainoja ceļgala krusteniskās saites, Zeltiņam pastāstījis, ka pēc traumas gūšanas viņš nav slīdzis bēdās – tiklīdz sportists aptvēris, cik nopietns ir savainojums, viņš uzreiz taujājis, kas jādara tālāk, lai viņš pēc iespējas ātrāk atgūtos un atkal varētu doties laukumā.

"Es negaidīju, ja godīgi. Es domāju, ka varbūt kaut kas slikts būs, bet es negaidīju, ka būs krusteniskā. Man tādi kā šermuļi gandrīz izgāja cauri visam ķermenim tajā brīdī. Pasēdēju bišķiņ, visu to aptvēru, nezinu, kādu minūti vēlāk prasīju – okej, kas ir nākamais, kas man jādara?" tā brīža emocijas atmiņā atsaucis Porziņģis.

Tiesa, aptuveni pusstundu garajā intervijā Kristaps ar Renāru pļāpājis ne tikai par profesionālajām gaitām, bet arī pieskāries dažādiem privātās dzīves tematiem. Tā, piemēram, sportists pastāstījis, kā viņš un brāļi tikuši pie mājdzīvnieka – sunīša, kuram dots vārds Tobis.

Tāpat arī Kristaps pastāstījis, uz kurām valstīm viņš sapņo aizceļot, ko vislabprātāk ēd un citus faktus par savu dzīvi.

Zeltiņš Kristapu arī iztaujājis par dažādām slavenībām, un basketbolists atklājis, ka "Knicks" spēles ļoti bieži apmeklē dažādi aktieri un citas zvaigznes. Viņš savulaik iepazinies ar reperi Fat Joe. Savukārt kādā restorāniņā viņš savulaik redzējis Holivudas spīdekli Leonardi Dikaprio, kurš, paslēpies zem beisbola cepurītes, pametis ēstuvi tieši brīdī, kad ieradies Kristaps.

Kas interesanti, Zeltiņš arī vēlējies noskaidrot, kādi ziedi Kristapam patīk labāk – maijpuķītes vai rozes. Basketbolists godīgi atzinies, ka viņš īsti nezina, kā izskatās maijpuķītes, bet, taujāts, kad pēdējoreiz kādai sievietei dāvinājis ziedus, noslēpumaini atklāja, ka tas esot noticis nemaz ne tik sen atpakaļ.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!