Foto: Privātais arhīvs/F64/Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļā ļoti dedzīgi apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem tematiem šovbiznesā.

Seksa skandāls 'Lauku sētā': Aija tiek apvainota netiklībā

Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 20. septembra, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tiks nodots populāra šova "Lauku sēta" piektās sezonas otrais raidījums, kurā par vienu no apspriestākajiem personāžiem atkal kļūs dažādos pašmāju šovos savulaik iepazītā Aija Dembovska.

Lasīt vairāk

Juteklisks foto: Samanta Tīna ar mīļoto pozē pļavā

Foto: Privātais arhīvs

Viena no populārākajām pašmāju skatuves māksliniecēm – dziedātāja Samanta Tīna – vienmēr izvairīgi runājusi par savu privāto dzīvi un attiecībām ar izmeklētāju Nauri Liepiņu (abi attēlā), bet aizvadītās nedēļas izskaņā viņa pārsteigusi fanus, publicējot bildi, kurā tapusi iemūžināta kopā ar mīļoto.

Lasīt vairāk

Miljoniem klausītāju Priekuļos: 'X Faktora' skatītājus sajūsmina Karmena

Foto: F64

Svētdienas, 16. septembra, vakarā kanālā TV3 skatītāji sekoja līdzi kaislībām šovā "X Faktors", un tā otrajā raidījumā pārsteigumu netrūka. Savukārt par vienu no apspriestākajām pārraides varonēm kļuva jūrmalniece Karmena Puķjāne.

Lasīt vairāk

LTV jauniešu seriālā uzmirdz Baibas Sipenieces meita Grieta

Foto: DELFI

Šonedēļ pirmizrādi piedzīvos LTV veidotais jauniešu seriāls "16+", kurā vienu no galvenajām lomām atveido dažādu pašmāju televīzijas raidījumu un pasākumu vadītājas, radio ētera balss Baibas Sipenieces-Gavares un mākslinieka Aivara Vilipsōna meita Grieta. Viņai tā būs debija kā aktrisei.

Lasīt vairāk

Foto: Kā ikdienā dzīvo divkārtējais Eiropas čempions rallijkrosā Nitišs

Foto: Privātais arhīvs

Svētdien, 16. septembrī, iemeslu svinībām sarūpēja jēkabpilietis Reinis Nitišs – viņš kļuva par divkārtējo Eiropas čempionu rallijkrosā, nodrošinot sev 2018. gada meistara nosaukumu prestižajā "Supercar" klasē. Savu pirmo Eiropas čempiona titulu autosportists izcīnīja 2013. gadā. Toreiz viņam tas izdevās "Super 1600" klasē, pārstāvot to pašu "SET Promotions" komandu.

Lasīt vairāk

Latvijas iepazīšanās šovu vēsturē pirmoreiz uz randiņu dosies divas sievietes

Kanāla "STV Pirmā!" Skatītāji šonedēļ kļūs par lieciniekiem līdz šim nebijušam notikumam – pašmāju iepazīšanās šovu vēsturē pirmo reizi uz randiņu dosies divas meitenes, kuras gatavas lauzt sabiedrībā valdošos stereotipus un aizspriedumus pret cilvēkiem ar netradicionālu seksuālo orientāciju.

Lasīt vairāk

'Lauku sētas' seksa skandāls: gaismā tiek celtas pikantas detaļas

Foto: Publicitātes foto

Lai gan šovs "Lauku sēta" tikai nupat sācies, notikumi tajā jau uzņēmuši apgriezienus, un par vienu no apspriestākajiem tematiem kļuvusi dažādos pašmāju TV projektos savulaik iepazītās skandālistes Aijas Dembovskas kopīgi pavadītā nakts ar viņai simpatizējošo Rasmusu.

Lasīt vairāk

Briti nākampavasar dzers vēl vienas karaliskas kāzas

Foto: Vida Press

Bekingemas pils šonedēļ izplatījusi priecīgu paziņojumu visiem britu karaliskās ģimenes faniem – tapis zināms, ka Lielbritānijas karalienes Elizabetes II brālēna Kentas prinča Maikla meita lēdija Gabriela Vindzora saderinājusies ar investīciju jomas darboni Tomasu Kingstonu.

Lasīt vairāk

Maligina meitas pēc 'Olainfarm' vadības maiņas sagājušas naidā

Foto: Publicitātes foto

Pamatīgas nesaskaņas radušās starp zāļu ražotāja "Olainfarm" bijušā īpašnieka Valērija Maligina vecākajām meitām Irinu Maliginu, Niku Saveļjevu un jaunākās atvases Annas Emīlijas Maliginas aizbildni Signi Balderi-Sildedzi. Pēdējās nedēļās uzņēmumā notikušas lielas pārmaiņas, kuru dēļ Valērija mantinieces un uzņēmuma akcionāres sagājušas naidā, vēsta pašmāju prese.

Lasīt vairāk

Foto: Galkina un Pugačovas dvīņi neticami krāšņi atzīmē jubileju

Foto: Privātais arhīvs

Krievijas šovbiznesa apspriestākais pāris – estrādes zvaigzne Alla Pugačova un humorists Maksims Galkins – saviem bērniņiem šonedēļ sarīkojis krāšņas dzimšanas dienas svinības, kurā pulcējies kaimiņzemes šovbiznesa zieds.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!