Foto: Vida Press
Reizēm pietiek tikai ar mazumiņu, lai kāda slavena cilvēka vārds nonāktu ziņu virsrakstos, un šonedēļ tā noticis ar Holivudas aktrisi Džūliju Robertsu, kura kādam sīkumainam un ļoti piekasīgam interneta huligānam cienīgi devusi mācību.

Modes blogeri iecienījuši sastiķēt kopā divu līdzīgi ģērbtu slavenību fotogrāfijas, lai viņu sekotāji sociālajos tīklos varētu nobalsot, kura no abām labāk iznesusi tērpu un vizuālo tēlu.

Pēc tam, kad Robertsa aizvadītās nedēļas izskaņā Toronto filmu festivālu apmeklēja melnā zīmola "Dsquared2" kleitā, kāds blogeris vārdā Niks "Instagram" tīklā viņas stilu salīdzinājis ar līdzīgu leģendārās amerikāņu aktrises Džoanas Kroufordes tēlu.

"Stila policistu" viedoklis komentāros dalījies par to, kura bildē izskatās elegantāk, bet kāda komentētāja tomēr nosliekusies Kroufordes pusē, norādot, ka viņa izskatoties elegantāk un izsmalcinātāk, turklāt "Džūlijai ir melna, neglīta nagu laka".

Lai gan slavenības reti iesaistās sociālo tīklu diskusijās ar saviem nelabvēļiem, Robertsa šoreiz nav spējusi klusēt un sniegusi atbildes komentāru.

"Tā patiesībā ir tumši zila nagu laka ar granāta kristāliem pamata akcentam. Tas tādam gadījumam, ja "neglīto, melno nagu laku" vēlies pārlabot par "neglīto, tumši zilo nagu laku ar granāta kristāliem". Es tikai saku," atbildējusi Robertsa.

Aktrises atbilde sajūsminājusi daudzus, un slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi steiguši slavēt Robertsas izsmalcināto humora izjūtu, viņas komentāru padarot par pasaules mēroga sensāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!