Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītās nedēļas nogalē Sočos noslēdzās jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis", kurā, kā jau ierasts, kuplā skaitā bija sapulcējušies arī Krievijas estrādes spīdekļi, un viņu vidū bija arī latviešu dziedātāja Laima Vaikule.

Festivāls ilga no 4. līdz 9. septembrim, un šajās dienās uz skatuves kāpa ne tikai jaunie talanti, bet arī virkne populāru Krievijas zvaigžņu – Filips Kirkorovs, Dima Bilans, Kristīna Orbakaite, Poļina Gagarina, Nikolajs Baskovs, Valērijs Meladze un vēl daudzi citi.

Festivālā uz skatuves mirdzēja arī dziedātājs Intars Busulis, kurš jau otro gadu pēc kārtas bija konkursa žūrijā. Tāpat arī "Jaunajā vilnī" uzstājās Laima Vaikule, kura šoreiz pārsteidza ar ļoti modīgu skatuves tēlu.

Laima, kura nereti tiek dēvēta par vienu no vislabāk ģērbtajām estrādes zvaigznēm, bija tērpusies melnā džemperī un kuplos tilla brunčos. Savu tēlu viņa bija papildinājusi ar masīviem zābakiem un tumšām saulesbrillēm, savukārt sievišķīgi koķetu akcentu Vaikules tumšajam tēlam piešķīra mati, kas bija sasieti augstā zirgastē.

Atgādinām, ka Latvija konkursā šogad netika pārstāvēta. Pēdējoreiz Latvijas pārstāvis konkursā piedalījās 2016. gadā. Toreiz uz Sočiem devās dziedātāja Samanta Tīna, kura ieguva 10. vietu. Savukārt šogad konkursā uzvaras laurus plūca Krievijas pārstāvis Dans Rosins.

View this post on Instagram

A post shared by ❤︎Fanclub Laima Vaikule❤︎ (@fanclub_laima_vaikule_love) on Sep 10, 2018 at 12:14pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by ❤︎Fanclub Laima Vaikule❤︎ (@fanclub_laima_vaikule_love) on Sep 10, 2018 at 12:55am PDT

View this post on Instagram

A post shared by ⭐FLV⭐ (@fan_laima_vaikule) on Sep 9, 2018 at 11:20pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by ❤︎Fanclub Laima Vaikule❤︎ (@fanclub_laima_vaikule_love) on Sep 9, 2018 at 10:45am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!