Foto: F64
Šīs vasaras sākumā par precētu sievu kļuva skaistumkonkursu dalībniece un modele Simona Kubasova, un viņas kāzas ar barbadosiešu uzņēmēju Radžu tika plaši atspoguļotas sociālajos tīklos un pašmāju presē. Tagad tapis zināms, ka arī viņas vecākā māsa Diāna jau labu laiku ir precējusies ar vīrieti vārdā Mārtiņš Tenbergs, bet līdz šim publiski par to nav runājusi.

"Lursoft" datu bāzē pieejamā informācija liecina, ka Diāna, kuras oficiālais uzvārds tagad ir Kubasova-Tenberga, augusta izskaņā ar Mārtiņu Tenbergu noslēgusi laulāto mantisko attiecību līgumu par visas mantas šķirtību.

Abu laulība reģistrēta 2017. gada 20. aprīlī Francijā, liecina datu bāzē publiskotā informācija.

Jāatzīmē, ka Diāna, kura ļoti aktīvi rosās sociālajos tīklos un dokumentē savas gaitas, līdz šim publiski neko nav minējusi par to, ka pērn kļuvusi par precētu sievu.

Izdevums "Privātā Dzīve" šonedēļ vēsta, ka Tenbergs ir eksprezidentes Vaira Vīķes-Freibergas bijušais miesassargs un šobrīd darbojas apsardzes uzņēmumā SIA "TM Security" un SIA "TM Brokeris", kas saistīts ar apdrošināšanas aģentu un brokeru darbību.

Tāpat arī Tenberga vārds savulaik tika saistīts ar eksprezidenta Valda Zatlera izveidoto "Zatlera reformu partiju", kas vēlāk tika pārsaukta vienkārši par "Reformu partiju". Publikācijās dažādos pašmāju medijos liecina, ka viņš bijis viens no tās dibinātājiem un "pelēkajiem kardināliem".

Savukārt pati Diāna sīkākus komentārus par pērn noslēgto laulību "Privātajai Dzīvei" šonedēļ atteikusies sniegt, piebilstot, ka "es neko nekomentēšu un ļoti priecātos, ja jūs neko nerakstītu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!