Foto: Kadrs no video

Ar komisku video savus atbalstītājus sociālajos tīklos iepriecinājis Krievijas humorists Maksims Galkins. Turpinot pērnajā vasarā aizsākto joku sēriju "Dāmas no kāpām", estrādes zvaigznes Alla Pugačova un Laima Vaikule kādā Jūrmalas restorānā viena otru pavilkušas uz zoba.

Galkins aizvadītās nedēļas izskaņā padalījies ar video, kurā viņa dzīvesbiedre Alla un abu kopīgā draudzene Laima samērījušās ar mēlēm.

Pugačova aicinājusi savu draudzeni viņai parādīt mēli, un estrādes dīva konstatējusi, ka viņai tā esot "bez kauliem". "Tu zini, kas ar tādu mēli ir jādara?" apvaicājusies Alla. "Ir jāklusē!" piebildusi māksliniece.

Pēcāk arī pati Pugačova Laimai parādījusi mēli, un abas sievietes savā sarunā noskaidrojušas, ka viņai gan tā esot ar kauliem, jo Alla nupat ēdusi zivi.

Uzjautrinošais video kļuvis par īstu sensāciju, izpelnoties vairāk nekā miljons skatījumu un vairākus tūkstošus komentāru.

Tiesa, fani abu dāmu izklaides vērtējuši neviennozīmīgi. Daži atzinuši, ka gardi smējušies un slavējuši Allas un Laimas humora izjūtu. Savukārt citi savos izteikumos bijuši daudz skarbāki un prātojuši, ka abas skatuves mākslinieces uzvedušās bērnišķīgi un savam vecumam neatbilstoši.

View this post on Instagram

Дамысдюн. 😛 Языковые споры! #лайма #алла

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Aug 25, 2018 at 11:49am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!