Foto: Artūrs Budahs/Ilmārs Znotiņš
Aizvadītās nedēļas izskaņā notikušais "Prāta vētras" koncerts Mežaparka Lielajā estrādē plašā kuplā pulcēja arī sabiedrībā zināmus ļaudis. "Skārda bungu tūres" noslēgumu īpaši smalkā atmosfērā izbaudīja mūziķi, aktieri, politiķi un citi publisku sfēru darboņi.

Sabiedrības krējums pirms grandiozā koncerta pulcējās tirdzniecības kompleksa "Spice" organizētā iesildīšanās ballītē turpat Mežaparka estrādē. Burziņš, kuram Gundega Skudriņa un viņa "Skudras metropole" bija radījusi oriģinālas instalācijas un dekorus, sākās jau labu laiciņu pirms paša koncerta.

Pasākuma VIP viesi tika lutināti ar dažādiem ēdieniem, dzērieniem un radošām izklaidēm, kā arī muzikāliem priekšnesumiem.

Iesildīšanās ballītē atpūtās tādi populāri ļaudis kā aktieris Intars Rešetins ar ģimeni, uzņēmēja Ieva Plaude Rēlingere, māksliniece Evija Ķirsone, TV personība Armands Simsons ar ģimeni, bijušais ministru prezidents Valdis Birkavs, TV personības Lelde un Aivis Ceriņi, aktrise un rotu dizainere Agnese Zeltiņa, aktieris Lauris Dzelzītis un vēl daudzi citi.

Jau vēstīts, ka koncerts Mežaparka Lielajā estrādē pulcēja ap 60 000 apmeklētāju, tādējādi kļūstot par grupas vēsturē apmeklētāko koncertu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!