Foto: Privātais arhīvs/DELFI
Pasaules un Latvija šovbiznesā šonedēļ noticis daudz interesanta, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no karstākajiem un apspriestākajiem tematiem.

Divas populāras aktrises kļuvušas par pāri

Foto: Vida Press

Ārzemju slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi steidz vēstīt, ka šovbiznesa aprindās uzmirdzējis jauns mīlas pārītis. Romantiskas attiecības uzplaukušas starp britu kinozvaigzni, modeli Karu Delavinju un amerikāņu aktrisi Ešliju Bensoni.

Lasīt vairāk

Skandālu izraisa Vaikules paziņojums, ka viņa nekad neuzstāsies Krimā

Foto: LETA

Diskusiju krustugunīs pamanījusies nonākt Krievijā populārā latviešu izcelsmes dziedātāja Laima Vaikule. Lai gan skatuves māksliniece vienmēr izvairīgi runājusi par politiskajiem notikumiem, nesenā preses konferencē Ukrainā viņa tomēr izteikusi savas domas par Krimas aneksiju, paziņojot, ka nekad turp nebrauks uzstāties, un daudziem viņas teiktais izraisījis lielu sašutumu.

Lasīt vairāk

Video: Raimonds Pauls ciemojas pie Pugačovas Jūrmalā

Foto: Kadrs no video

Viens no Krievijas šovbiznesa slavenākajiem pāriem – estrādes māksliniece Alla Pugačova un humorists Maksims Galkinsaugusta sākumā kopā ar bērniņiem ieradās Jūrmalā, un šonedēļ savrupnamā, kurā apmetusies ģimene, ciemojies maestro Raimonds Pauls.

Lasīt vairāk

Sievišķība un šarms: Agnese Zeltiņa pēc šķiršanās no drauga uzplaukusi

Foto: Privātais arhīvs

Nesen tapa zināms, ka aktrise un rotu dizainere Agnese Zeltiņa izšķīrusies no sava drauga, uzņēmēja Rūdolfa Brēmaņa, un viss liecina par to, ka viņa par attiecību izjukšanu lieki neskumst un nelej gaužas asaras. Tieši pretēji – Agnese šovasar ir uzplaukusi kā krāšņs zieds.

Lasīt vairāk

Linda Mūrniece pārsteidz ar jaunu tetovējumu

Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Bijusī iekšlietu ministre un uzņēmēja Linda Mūrniece savu ķermeni ir izrotājusi ar vairākiem tetovējumiem, un šonedēļ viņa plašākai sabiedrībai atrādījusi jaunu tintes zīmējumu, kas tapis uz viņas rokas.

Lasīt vairāk

Foto: Krievijas superzvaigznes Jūrmalā atzīmē Igora Nikolajeva sievas jubileju

Foto: Privātais arhīvs

Krievijas estrādes zvaigznēm Jūrmala jau izsenis bijusi viena no iecienītākajām vietām, kur atpūsties vasarā, un šis gads nav izņēmums – daudzas kaimiņzemes šovbiznesā labi zināmas personības par vasaras atvaļinājuma galamērķi izraudzījušās populārāko Latvijas kūrortpilsētu.

Lasīt vairāk

Skandalozā šovu veterāne Violeta iepazīšanās spēlē atkal uzmirdz TV ekrānos

Ceturdienas, 16. augusta, vakarā kanāla "STV Pirmā!" skatītāju novērtējumam tiks sniegts jauns iepazīšanās šovs "Plus/mīnus īstais". Pirmās pārraides galvenā zvaigzne būs pieredzes bagātā Violeta Stepanova, kura ne vienu reizi vien gozējusies zilajos ekrānos.

Lasīt vairāk

Foto: Kā posās Galantes festivāla kulminācijas smalkie viesi

Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē Dzintaru koncertzālē izskanēja 14. starptautiskais mūzikas festivāls "Summertime – aicina Inese Galante", un tā krāšņo kulminācijas koncertu ar savu klātbūtni bija pagodinājuši daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Lasīt vairāk

Sašutumu izraisa Ksenijas Sobčakas deja reibumā

Foto: Privātais arhīvs

Populārā Krievijas dažādu TV raidījumu un pasākumu vadītāja Ksenija Sobčaka nekad nav kautrējusies publiski izrādīt savu privāto dzīvi, un nereti viņa ļauj ielūkoties arī tādos brīžos, ko vairums ļaužu tomēr svešiem skatieniem neatklāj. Šī iemesla dēļ viņa izpelnījusies ne tikai atbalstītājus, bet arī plašu nelabvēļu pulciņu, kas to tik vien gaida, kad Sobčaka dos kārtējo iemeslu viņu nosodīt.

Lasīt vairāk

Apprecējusies šarmantā kabarē zvaigzne Aija Vītoliņa

Foto: Privātais arhīvs

Kupls pulciņš sabiedrībā zināmu ļaužu šovasar iestūrējuši laulības ostā, un aizvadītajā nedēļā viņu rindas papildinājusi arī dziedātāja un kabarē uzvedumu zvaigzne Aija Vītoliņa, kura savulaik bija pazīstama ar skatuves vārdu Amber. Viņa mijusi gredzenus ar mīļoto vīrieti Edgaru.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!