Foto: Publicitātes foto
Ceturtdien, 9. augustā, televīzijas kanāls "STV! Pirmā" un "360TV" plašāku sabiedrību iepazīstināja ar rudens sezonas jaunumiem – šoviem un raidījumiem, kas jau pavisam drīz būs skatāmi televizoru ekrānos.

Televīzija sievietēm "STV Pirmā!" skatītājiem sarūpējusi jaunu un kaislīgu randiņšovu "Plus/mīnus ĪSTAIS". Tāpat arī ēterā ar jaunu sezonu atgriezīsies skandalozais sociālais projekts "Caur ērkšķiem uz...", kurā kameras sekos līdzi dzīvē daudz pieredzējušu un cietušu sieviešu ceļam uz labāku dzīvi.

Otrās sezonas dalībnieces – desmit grūtībās nonākušas sievietes – ar ekspertu palīdzību centīsies rast pamatu jaunai dzīvei un mainīties pašām. Viens no dalībnieču šīs sezonas galvenajiem uzdevumiem būs stiprināt attiecības ar saviem bērniem un kļūt par labākām mammām. Jaunajā "Caur ērkšķiem uz..." sezonā, kuras pirmizrāde gaidāma jau septembra beigās, raidījuma vadītājam Jānim Bukumam pievienosies arī dejotāja, horeogrāfe Liene Stepena.

Savukārt sarunu šova "Starp mums runājot" vadītāju komandai pievienosies jauna TV personība – Zane Vaļicka.

Kanāls "360TV" piešķils aizrautību katrai dienai un līdzās tādu populāru ārvalstu šovu kā "Britu talanti", "24 stundas ellē ar Remziju" un seriāla "Komisārs Reksis" jaunāko sezonu pirmizrādēm galdā cels humora pilnā pašmāju sporta raidījuma "Hattrick" un komēdijseriāla "Saldais pārītis" jaunākās sezonas.

Izaicinošos piedzīvojumos metīsies arī aktieris Intars Rešetins, kurš šovā "Sapnis par Eiropu" dosies lūkot, kā dažādās Eiropas valstīs dzīvo populāri un veiksmīgi latvieši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!