Foto: Linda Lauva

Šīs vasaras sākumā par precētu sievu kļuva latviešu modele un skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova – viņa mija gredzenus ar barbadosiešu uzņēmēju Radžu Prakašu un pēc kāzām pieņēma arī vīra uzvārdu. Šonedēļ plašākas sabiedrības novērtējumam beidzot sniegts ilgi gaidītais kāzu video, kurā iemūžinātas pāra skaistās precības.

Trešdien, 8. augustā, Simona "YouTube" publicējusi 21 minūti garu īsfilmu, kurā apskatāmi viņas un Radža kāzu spilgtākie momenti. Jau vēstīts, ka dzīres ilga trīs dienas un mīlētāji laulības saitēm vienojās divās ceremonijās.

Kāzas tuvāko draugu un radinieku lokā notika pie gleznainā Komo ezera Itālijā. Vispirms Radžs un Simona salaulājās Eiropas kāzu tradīcijās, bet nākamajā dienā precējās pēc indiešu paražām.

Pāra neticami skaistās sapņu kāzas tika cītīgi dokumentētas foto un video. Nesen, atzīmējot divu mēnešu kāzu jubileju, Simona savus atbalstītājus sociālajos tīklos iepriecināja ar pasakainiem viņas un Radža mīlestības svētku kadriem.

Atgādinām, ka Simona, kura jau kādu laiku dzīvo ASV, ar savu nākamo vīru iepazinās ceļojuma laikā Spānijā. Pērn rudenī pāris saderinājās. Radžs savu izredzēto bildināja privātajā lidmašīnā ceļā uz Kvebeku.

Simonas vīra tēvs savulaik Karību salu reģionā vadīja higiēnas preču monopolu, un viņa dēls Radžs dzimtas tradīcijas turpina, būdams Amerikas lielākās sejas masku ražotnes "Disposable Hygiene LLC" īpašnieks.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!